Notícies

PREVIA CANET

MATA GEGANTS CANET

Desprès d’una altre aturada a la competició, torna la lliga a la segona B amb un atractiu partit a Canet de Mar . Tan es així que el conjunt verd fa poques jornades estava en perill de descens i dos resultats sorprenents amb equips punters, l’han tret d’aquesta perillosa situació. Irregularitat al conjunt del maresme en les ultimes jornades al perdre a la seva pròpia pista amb rivals directes com Industrias B i Cerdanyola i poc desprès guanyar a Mataró i al CCR Castelldefels a pista del Canet.

Com a local, ha jugat 12 partits amb 8 victòries ( Barceloneta , Salou, Isur, Lleida, Hospitalet, Natació Sabadell , Segorbe i CCR Castelldefels ) i 4 derrotes ( Mataró, Pallejà, Cerdanyola i Industrias Sta. Coloma B )

Actualment  el Canet es desè a la taula amb 32 punts amb 10 partits guanyats, 2 empatats i 13 perduts . A Manresa va sortir derrotat per 11- 1 en un partit sense color.

Cosa ben diferent serà aquest dissabte a la seva pista i amb el seu nombrós públic, li queden  cinc finals.

Per la seva part el Manresa continua amb la plantilla curta  per acabar aquesta temporada i d´aquí al final te dues sortides complicades amb equips que estant lluitant pel descens com Canet i Lleida, amb mes normalitat rebrà a Segorbe , sumarà els tres punts de Terrassa ( fora de competició ) i l’últim dia al Union Sta. Coloma al Pujolet. Tot això, per poder entrar en plaça de copa del Rei la vinent temporada. Pel moment, el partit demà es el vital de cara a aquestes aspiracions