Notícies

PRÈVIA MANRESA FS – SALOU FS

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

MANRESA – SALOU    JORNADA   21

DISSABTE 9 DE MARÇ  18:15 hores

PAVELLÓ EL PUJOLET (MANRESA)

 

PUNTS TRASCENDENTALS

El Manresa afronta un nou partit de lliga després del descans a la categoria el passat cap de setmana per la celebració de la Copa d’Espanya a València. Aquest fet torna a trencar la dinàmica de competició però esperem que el partit d’aquest dissabte no es vegi afectat negativament.

Els manresans reben el Salou, un dels equips que obté pitjors resultats lluny de la seva pista. A hores d’ara el conjunt que dirigeix Marcos Angulo és, amb  23 punts, a un sol punt per sobre el descens. El balanç és de 7 victòries, 2 empats i 11 derrotes; 85 gols a favor i 83 en contra.

En els seus desplaçaments només ha guanyat en una ocasió, a Terrassa, ha empatat en un altre (Unión) i ha perdut en sis pavellons (els de Canet, Escola Pia, Barceloneta, Natació Sabadell, Lleida i Hospitalet). A casa seva, al pavelló Milà, es fa mes fort, però tampoc acaba de trobar la regularitat desitjada (6 victòries, 5 derrotes i 1 empat).

En la primera volta, el Manresa s’imposà a Salou per la mínima diferencia de 4 gols 5 en un partit d’allò més ajustat.

Al marge de la coneguda lesió de Oscar, la resta d’efectius estan en perfectes condicions. Paco Cachinero convocarà possiblement algun juvenil per completar la plantilla.

Actualment, la classificació reflecteix 44 punts pel Manresa en segon lloc, seguit de Mataró i Escola Pia amb 39 i Pallejà amb 38. Per tant, si els del Pujolet mantenen una certa regularitat, tenen molt de cara poder obtenir una de les tres places per la copa del Rei de cara a la vinent temporada. No hi ha temps per adormir-se ja que els perseguidors sempre hi són. De moment, dissabte, Manresa – Salou. En joc, uns punts transcendentals.

 

Jornada 21

MATARO – CERDANYOLA  DISSABTE 16, 00

 

ESCOLA PIA  – PALLEJÀ  DISSABTE 17, 00

 

CANET – INDUSTRIAS B   DIJOUS 28 DE MARÇ

 

CCR – CN SABADELL  DISSABTE 16, 15

 

UNION STA. COLOMA – SEGORBE  DISSABTE 18, 00

 

HOSPITALET BELLSPORT- BARCELONETA  DISSABTE 18, 00

 

MANRESA – SALOU  DISSABTE 18, 15

 

LLEIDA 5 ISUR CIUTAT TERRASSA 0