Notícies

LA COPA DEL REI, MÉS A PROP (5-3)

La Copa, més a prop.

El Manresa FS ha superat el Salou i ha obtingut tres punts transcendentals de cara a l’anhelada classificació per a la propera edició de la Copa del Rei.

Un dels homes de la casa, Aleix Dalmau, ha celebrat el seu partit 250 defensant la porteria del primer equip. De totes maneres, ha estat el porter visitant, Ruben, qui ha tingut més feina. Amb un protagonisme obligat, ha evitat que els de la Costa Daurada anessin al descans amb el partit pràcticament sentenciat.

Partit anivellat en la primera meitat, on el Manresa ha servit les ocasions i el Salou, alguns ensurts puntuals fruit d’imprecisions defensives locals. Cada error manresà implicava un perillós contraatac. Tot i l’activitat permanent de l’habitual quartet titular, els xuts exteriors d’Asis i l’electricitat de Corvo, els autors dels gols vindrien de la banqueta. Primer Pep Costa, rematant amb col·locació i a plaer una deixada de Josan. Poc després, el juvenil Iker, després d’un dos contra u ben executat per Güell, batria Ruben per sota les cames amb tot el temps del món. El 2-0 ha donat més calma als homes de Cachinero, que han jugat més destapats en el tram final.

A la represa, el Manresa ha estès el seu domini en camp contrari, sempre provant d’ampliar la diferència. Corvo transformaria el 3-0 en una canonada d’alt voltatge. En un panorama aparentment tranquil, Pavel escurçaria distàncies (3-1) en una jugada enrevessada, però immediatament respondria Pep Costa segellant el 4-1. Això no estava, ni molt menys, acabat. Porqueras tornaria a reduir diferències (4-2) i animaria el seu equip a provar sort amb el recurs del porter jugador a falta de 6 minuts pel final.

En prou feines dos minuts, el Salou havia obtingut el premi de dos gols gairebé consecutius. Un temps de tràmit i 4-3. Lavado desviava a la seva pròpia porteria un xut rival i posava l’ai al cos dels manresans. Però, acte seguit, com havia fet Pep abans, Nil responia amb el definitiu 5-3.