Notícies

EXCEPCIONALS A SABADELL

Novena victòria consecutiva que referma l’equip a la segona posició tot desplegant un gran joc.

El partit es va iniciar amb domini de l’equip local, que va tenir vàries ocasions per marcar, però la primera arribada manresana es va traduir en gol. Aleshores, un Manresa ben posicionat va tornar a marcar mitjançant un bon contraatac finalitzat per Oscar. De la mateixa manera arribaria el 0-3. Ja a les acaballes de la primera part, faltant dos minuts, el porter Bixi va aturar un penal a l’experimentat i contrastat veterà Dani Salgado. Injecció de tranquil·litat per l’equip.

La segona part es va iniciar amb un Manresa llançat. En 40 segons, dos gols d’estratègia ampliaven l’avantatge al 0-5. A partir d’aquest moment, el Natació Sabadell va portar a terme un joc molt dur i travat. A falta de 7 minuts per finalitzar el partit l’equip local va intentar retallar distàncies jugant de cinc, però el Manresa, amb una defensa molt ben treballada, va aconseguir ampliar la diferència fins el definitiu 1-9.