Notícies

PRÈVIA CLUB NATACIÓ SABADELL- MANRESA FS

CAMPIONAT NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

DISSABTE 2 FEBRER  18, 30 HORES  JORNADA 18

CLUB NATACIO SABADELL – MANRESA

PAVELLÓ CAN BALSACH DE SABADELL

El Manresa afronta un altre partit complicat de lliga en aquesta ocasió a la pista del Natació Sabadell. El conjunt sabadellenc no perd a casa des de finals d’octubre desprès d’haver patit un inici de lliga fluix a Can Balsach.  D’aquesta data fins ara, a casa seva ha sortit victoriós  del Salou, Barceloneta i Industrias i un empat amb Hospitalet. Anteriorment a això, havia perdut amb el Cerdanyola, CCR i Lleida. Amb una única victòria contra Isur.  A Manresa va perdre a la primera volta per 9 gols a 4 i la resta de resultats son variats amb dues victòries, dos empats i tres derrotes com a visitant. En el còmput global te 7 partits guanyats, 3 empats i 7 derrotes. Es setè amb 24 punts amb 86 gols a favor i 77 en contra.

Per la seva part, els manresans tenen la presencia de Corvo en dubte ja que pateix unes importants molèsties i no ha pogut entrenar amb regularitat durant la setmana. Ara els manresans continuen segons a la taula  amb 38 punts havent deixat despenjats a Hospitalet i Escola Pia a vuit punts per sota però no així al Mataró que està sota tres en tercera posició. Per tant, l’objectiu de plaça per copa del Rei es a l’abast si es manté una certa regularitat en aquesta segona volta.

Constatar també que el Manresa te millor diferencia del grup en quant a gols, te mes 46 seguit del líder CCR amb mes 38.

Jornada 18  2a Divisió B

Isur 0 Mataro 5

CE Escola Pia Sabadell – Hospitalet

Industrias Sta. Coloma – Cerdanyola

Barceloneta – Canet

Pallejà – Futsal Lleida

Salou – Union Sta Coloma

Segorbe – CCR Castelldefels

CN Sabadell –Manresa