Notícies

CRÒNICA: ALMONACID – MANRESA FS

Almonacid FS 4 – 6 Covisa Manresa FS

AlmonacidPablo, Marcos, Guillermo, Pedro Jesus i Edgar. Diego Campos, Christian, Kriam, Murillo, Catalan, Sanjuan i Pamplona.

Covisa Manresa: Blasco, Lavado, Ambros, Aarón i Terri. Uri, Ivan, Aaron Lozano, David Lozano, Aleix, Santa i Cella

GOLS: 1-0 Marcos min.2,  2-0 Catalan min.3, 2-1 Lavado min. 10,  2-2 Uri min.11, 2-3 pp min.18, 2-4 Aarón Lozano min.23,  2-5 Terri min.28, 3-5 Marcos min.28, 3-6  Aaron Lozano min.33, 4-6 Diego Campos min. 38

 

El Manresa tira endavant en un partit ple d’obstacles: Partit dificil i intens pels nostres el disputat aquest diumenge, en una pista que presentava un ambient important.

Els manresans no es van trobar còmodes a l’inici, fruit d’aixó els aragonesos es col·locarien per davant (2-0) amb dos gols només començar. Els nostres acabarien trobant el seu joc i empatarien el partit mitjançant Oriol i Lavado (2-2) però van haver de carregar amb la cinquena falta fins al final del primer temps, els locals erraven un doble-penal que era aturat pel porter Blasco.

Als últims instants del primer temps, i després de dues pilotes al pal a la porta local, seria un gol en pròpia porta el que feia marxar amb avantatge visitant al descans (2-3)

Només iniciar-se la represa, el tarragoní Aaron Lozano establia el 2 – 4, el partit estava controlat però en qualsevol moment tot se’n podia anar a norris. Terri obria escletxa amb el 2-5 però l’Almonacid reaccionava ràpidament per tornar-se a ficar dins el partit (3-5)

Els manresans aprofitarien una superioritat numèrica per marcar el 3-6, els locals retallarien amb un darrer quart gol a poc per arribar el final, el marcador no s’acabaria movent i els tres punts marxaven així cap al Bages.

El Manresa manté l’invicte després de 6 jornades i també aquesta privilegiada segona posició, a dos punts queda del líder La Nucia, qui de moment ho ha guanyat absolutament tot, la taula però, seguiex molt apretada a la part alta.

Aquesta setmana toca descans i el proper partit serà el Dissabte 4 de Novembre a les 18:00 amb la visita del Montsant barceloní.