Notícies

CRÒNICA COPA DEL REI (2ª ELIM.)

Cerdanyola CF 4 – 4 Covisa Manresa FS (4-2 p.)

El Covisa Manresa va dir adeu a la seva aventura copera en caure ahir a la tanda de penalts després d’un partit llarg, vibrant i molt ben disputat per part dels nostres jugadors, amb un intercanvi de cops al marcador, una prorroga i que es va acabar decidint ja a la mitjanit des del punt fatídic.

 

  • Cerdanyola: Pol, Busquets, Amores, Albadalejo i Garcia; Puig, Sanchez, Rocabayera, Arnau, Bernat, Alonso
  • Manresa: Blasco, Lavado, D. Lozano, Ambrós, Aaron; Santa, Terri, A. Lozano, Aleix, Ivan, Uri, Silva

 

GOLS: 1-0 Albadalejo min.3, 1-1 Ambrós min.12, 2-1 Busquets min.13, 2-2 Lavado min.20, 3-2 Albadalejo min.29, 3-3 A. Lozano min.32, 4-3 Albadalejo min.45 (PR), 4-4 Aaron Riera min.46 (PR)

 

El conjunt verd va començar fort el partit, fruit d’això s’avançarien al marcador després d’un xut frontal de Busquets, en que Hector va desviar la pilota marcant així el primer de la nit. La intensitat es va apoderar dels dos conjunts com era previst i Ambrós en una acció individual picava sutilment la pilota sobre el porter Pol per igualar el partit.

Rèplica immediata: Els locals, molt perillosos a pilota aturada, transformarien el segón lliure de marca poc després de l’empat en una acció mal defensada dels manresans. Els nostres empatarien el partit abans del descans aprofitant una passada en llarg de Blasco quan el porter local, descol·locat havia sortit al atac, on Lavado feia les taules al marcador, poc abans el Cerdanyola va errar un 10 metres, ben aturat pel debutant Blasco qui va realitzar amb una meritòria actuació.

Ja a la segona meitat, el jugador local Dani Alonso era expulsat després d’un mal gest al escupir a la banqueta visitant, la superioritat numèrica no va ser aprofitada pels manresans que veien com poc després cauria el tercer gol en contra, de nou a la sortida d’un corner. Aaron Lozano però igualaria el marcador també a la sortida d’un corner.

Lavado, qui abans també perdonaria un 10 metres, acabaria expulsat pels manresans per doble amonestació, d’aquí al final del partit, emoció i nervis en que els col·legiats podrien haver xiulat alguna que altra infracció a favor dels nostres que haguès suposat un nou doble penalt.

 

El partit se’n anava a la pròrroga, on allà el partit va guanyar en emocions i igualtat: Ocasions per els dos cantons on els manresans van xutar al pal a porta buida; ja a la segona meitat de la prorroga, el conjunt verd s’avançava de nou, com no, a la sortida d’un corner i quan tot semblava perdut, Aaron Riera igualava a 40 segons del final i portava el partit al llançament de penalts.

A la tanda, els locals fallarien el primer llançament de la tanda, però s’acabarien endüent el passi després de dues errades dels manresans on Albadalejo marcaria el definitiu gol local.