Notícies

CRÒNICA: VALENCIA FS – MANRESA

CDFS Valencia: Carlos, Barba, Raul, Jorge i Muñoz; Muntaner, Ismael, Rodrigo, Franco, Sanz, Noral

Manresa: Arriero, Lavado, Santa, D. Lozano, A. Lozano; Aaron, Ambrós, Terri, Aleix, Oriol, Ivan, Blasco

GOLS: 0-1 Aaron min.12, 0-2 D. Lozano min.17, 0-3 D. Lozano min.18, 0-4 Lavado min.19, 0-5 Santa min.23, 0-6 A. Lozano min.36, 0-7 Aaron min.40

Contundent victòria del Covisa Manresa en la seva visita a Valencia: Els manresans han encarat el partit a les acaballes del primer temps després d’un inici amb domini valencià i a la segona han aixamplat el marcador fins el 0-7 definitiu.

 

El Valencia sortiria al partit molt endollat, on Arriero s’erigia com a protagonista dels manresans, els valencians també disposarien d’un xut al pal que deixaven al Manresa dins al partit: Els bagencs s’avançarien mitjançant Aaron, qui amb la seva pressió pisparia la bola al porter al sortir amb la pilota controlada, marcant així el primer.

Els manresans ampliarien diferències amb tres gols més abans del descans després de bones accions combinatives, el quart arribaria des dels 10 metres a poc per finalitzar el primer temps, deixant així molt tocats als locals.

Només començar la represa, els locals intentaven entrar dins el partit però el pal tornava a salvar als nostres, era Santa qui aprofitaria una superioritat numèrica per marxar del partit amb el cinquè gol.

La segona part no ha tingut més història on els manresans han sigut dominadors al seu rival, ja als darrers minuts, els dos Aaron marcarien dos gols més per arrodonir el marcador fins al 0-7.

L’equip ja es centra en el partit d’aquest dimarts (21:30) en una nova eliminatòria de la Copa del Rei contra el Cerdanyola al Vallès.