LA CRÒNICA: UD IBIZA – MANRESA FS

UD Ibiza Gasifred 5 – 6 Covisa Manresa FS

Ibiza: Yerai, Marrupe, Mehdi, Charly, Iker; Buitre, Sego, Victor, Delgado, Cristian, Alex Garcia, David Ruiz i Sergio

Manresa: Arriero, Lavado, Santa, Asis, Oscar; Iker, Noguera, Manu, Terri, Ambrós i Cella

Gols: 1-0 Charly min.1; 1-1 Lavado min.7; 2-1 Cristian min.9; 2-2 Terri min.12; 3-2 Ruiz min.14; 3-3 Manu min.16; 4-3 Charly min.18; 5-3 Sego min.31; 5-4 Manu min.38; 5-5 Manu min.38; 5-6 Asis min.40

EL MANRESA REMUNTA I SUMA 3 PUNTS IN-EXTREMIS

El Manresa ha estat capaç de donar la volta al partit i vèncer per 5-6 en els darrers compassos del matx. Victòria de casta, mèrit i prestigi fora de casa, on més costa treure els punts.

Només començar el partit els illencs s’avançaven al marcador, però Lavado, Terri i Manu responien als cops locals d’un Ibiza que ha fet que el Manresa anés a remolc al marcador durant tot el partit. Amb el 3-3 i el Manresa amb 5 faltes, la defensa ha fet la sisena de forma innecesària, fet que ha provocat el quart gol local, així s’arribava al descans.

Als 30 de partit, als locals se’ls hi posava el partit de cara amb el cinquè gol, el míster Borja Burgos va decidir apostar pel sistema de cinc poc després, no va ser però fins a falta de poc més de dos minuts quan Del Moral al segón pal i amb un xut exterior aconseguia empatar el partit.

A 15 segons per acabar, una falta a la frontal de l’àrea ha estat brillantment transformada per Asis, qui posava la firma final al triomf bagenc.

Proper dissabte rebem a l’Esplugues, invicte fins al moment.