Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – NUEVA ELDA

COVISA MANRESA FS  –  NUEVA ELDA FINETWORK

  • Dissabte 1 d’octubre (18:30 h)
  • Pavelló el Pujolet 
  • Jornada 3

 

SEGONA JORNADA, I TANT SOLS 5 ‘INVICTES’

Una frase que ho diu tot. En només 2 jornades, tant sols cinc equips han sigut capaç d’esquivar el gust amarg de la derrota, i tant sols un que encara no sap el que es puntuar. Aquest fet descriu a la perfecció l’igualtat que comporta aquest grup.

Dissabte visita Manresa el conjunt alacantí del Nueva Elda, equip que porta ja diverses temporades a la categoria de bronze i que finalment aquesta temporada ha estat relegat al grup 3 on aquest serà el primer enfrentament entre els dos equips.

Els d’Elda van realitzar una gran temporada 21/22 quedant segons classificatsdel seu grup i caient posteriorment a la 1a eliminatòria (igual que els manresans) contra el Valle madrileny.

4 Incorporacions: Nueva Elda s’ha fet amb els serveis de Javi Amorós, provinent d’UMA Antequera, el porter Aitor, Luis Tejero i Jordi Valdés. Arriba a Manresa després de guanyar in-extremis a Santa Coloma (2-3) i al Canet (3-0), també ha solventat els seus compromisos copers (La Nucia i Pinatar) i porta un total de 6 gols a favor i tant sols dos en contra.

El bloc manresà intentarà com sempre dificultar al rival, un Manresa que podrà comptar amb la totalitat de la plantilla menys Asis qui viurà des de la graderia el seu darrer partit de sanció. Els bagencs han entrenat òptimament durant les sessions setmanals sense cap ensurt i ara esperen el partit per seguir sumant no obviant les dificultats d’un rival que arriba pletòric amb un bon inici de lliga a la capital del Bages.