Notícies

La crònica: Covisa Manresa – Nueva Elda (5-2)

Covisa Manresa 5 – 2 Nueva Elda Finetwork

Manresa: Arriero, Lavado, Noguera, Manu i Terri; Santa, Oscar, Iker, Aaron, Ambrós, Aleix i Cella

Nueva Elda: Jere, Mathe, Faly, Carlos i Abel. Miguel, Castell, Luis, Marcos, Muri, Sordi i Josico

Àrbitres: Estruch i Gelonch

Gols: 1-0 Santa min.13; 2-0 Santa min.15; 2-1 Castell min.19; 3-1 Iker min.30; 3-2 Castell min.32; 4-2 Manu min.38; 5-2 Terri min.39

 

Treballada victòria del Manresa contra un molt bon rival per un resultat ‘enganyós’ de 5-2 ja que a falta de poc més d’1 minut el marcador reflectia un ajustat 3-2 però una vegada més, els nostres van acabar de sentenciar amb el rival jugant de cinc.

Una primera meitat amb molt de control però sense excessives ocasions pels dos equips, més protagonisme això si pel Manresa, dominador dels primers 20 minuts. Santa per partida doble avançava als nostres, Nueva Elda no es va sentir còmode tot i plasmar un molt bon joc, no va arribar a inquietar la porteria d’Arriero, l’única arribada amb perill dels visitants va ser el gol just abans del descans.

 

A la represa, els locals han baixat l’intensitat pel desgast de la primera i no s’acabaven de trobar del tot còmodes, però Iker aconseguia posar el 3-1. Els darrers 10 minuts Elda s’ha volcat amb més intenció, Arriero intervenia per salvar als seus però no podia evitar el 3-2 amb el que els alacantins es posaven dins el partit.

Als últims minuts, guió molt habitual de l’últim any, bona defensa manresana amb el equip visitant buscant l’empat, i el Manresa que sentenciava i aixemplava el marcador amb 2 gols més, com no de Manu i també de Terri als darrers 2 minuts

No deixa de ser un fet anecdòtic i més tractant-se de la 3a jornada, però es el millor inici de l’equip des de la temporada 2018-19. La setmana que ve, toca un desplaçament dur a Eivissa.

Fotos: @jordips / ManresaDiari