Notícies

Prèvia: Futsal Mataró – Covisa Manresa (1a eliminatòria play-off d’ascens)

Play-Off d’ascens a Segona Divisió (1a eliminatòria – partit únic)

Dissabte 21 de maig  (16:00)

Futsal Mataró – Covisa Manresa

  

El Covisa Manresa disputarà aquest Dissabte la primera eliminatòria del play-off d’ascens, ho farà a Mataró, a partit únic i en un context i escenari ben diferent al que es va trobar fa un parell de setmanes. El vencedor d’aquesta eliminatòria, s’enfrontarà a un conjunt d’un altre grup a partit d’anada i tornada, els campions no es podran enforntar entre si, la tercera i definitiva ronda la disputaràn els sis equips restants.

El Manresa arriba el partit en molt bona ratxa de resultats, hem de veure però si pot tenir efecte el fet d’haver estat 2 setmanes sense competir, i es que des de la derrota davant el Picassent el Pujolet aquell 13 de març, tot son victòries pels homes de Machado.

Aquest serà el tercer play-off que es disputarà en l’història, podria haver estat el quart però si l’equip no hagués renunciat a disputar-lo al 2020 quan la lliga es va veure interrompuda per la pandèmia, els manresans eren 3rs quan es va aturar la competició.

Els altres dos es remonten l’any 2003 contra el Jolis 2000 de Badalona (8-6 al Pujolet i 6-3 la tornada) i el més recent, el 2018 quan l’equip es va proclamar campió de lliga, contra el conjunt aragonés del Colo Colo Zaragoza (5-5 a Manresa, 6-3 a la tornada)

 

PLAY-OFF PARTITS 1a ELIMINATÒRIA

GUARDO – O’ ESTEO

UNION ARROYO – SANTIAGO FUTSAL

TAFATRANS TAFALLA – AD SAN JUAN

PINSEQUE – OTXARTABE (22/05)

MATARÓ – MANRESA

MARTORELL – INDUSTRIES

RIVAS – UNION 3 CANTOS

NUEVA ELDA – EL VALLE (22/05)

IMPERIAL – EL POZO CIUDAD MURCIA (22/05)

JAEN B – PINATAR

GRAN CANARIA – DOCTORAL

TENERIFE IBERIA TOSCAL – SALESIANOS