Notícies

PRÈVIA: NATACIÓ SABADELL – MANRESA

Campionat Nacional de lliga 

Dissabte 5 de febrer, 19:45 

Pavelló Nord (Sabadell) Jornada 19

CLUB NATACIÓ SABADELL – COVISA MANRES

Després de la més que meritòria victòria el passat dissabte contra Sala 5 Martorell, els nostres es presenten a Sabadell amb una bona dosi d’optimisme de cara un partit difícil. El conjunt nedador es troba en posicions de descens, quart per la cua amb 15 punts. Els de Borja Burgos porten però dues jornades consecutives sense competir, no celebrant-se els seus partits com a visitant a Mallorca i Cerdanyola.

El CN Sabadell, un històric del futbol sala català i nacional, ha realitzat una irregular primera volta. Al seu Pavelló Nord tant sols coneix la victòria en 3 dels 9 partits disputats (Muro, Industrias i Pou Escorial) 3 empats (Ye Faky, Barceloneta i Hospi) i 3 derrotes (Cerdanyola, Mataró i Martorell) En el partit disputat a la primera volta, els sabadellencs van perdre per un ajustadíssim 5-4.

El Covisa recupera a Josan per aquest partit després d’un periode d’inactivitat per lesió, la resta de components estan en bones condicions fisiques. Els bagencs son vuitens a la taula amb 26 punts i 2 partits menys, a 4 de posicions de copa del rei, lloc que marca l’Hospitalet.

A partir d´ara, Pau  Machado perd a Kalet, jugador que ha demanat la llibertat federativa al club al·legant motius estrictament personals.

Bones sensacions doncs a l´equip manresà el qual ja porta moltes jornades amb un gran joc a la pista, a vagades amb manca de gol que hores d´ara sembla s´ha recuperat.

 

Borja Burgos: “Haurem d’exhibir la nostra millor versió”

Preveig un partit amb molta igualtat tot i la diferència a la taula, ells competeixen molt bé i ens exigiran la nostra millor versió.

 

Pau Machado: “Volem dedicar els 3 punts al Serra”

Visitem a un rival difícil com ja es va observar a Manresa, amb dos equips molt ofensius. Veig que estem millorant cada dia amb la sensació que l’equip cada dia te més cames. Podrem tornar a comptar amb en Josan i tinc ganes que la gent pugui veure el seu treball. Volem revertir que som un equip irregular fora de casa i dedicar els 3 punts al nostre delegat.

 

PARTITS DE LA JORNADA

Muro – Cerdanyola , Mataró – Ibiza, Martorell – Ye Faky, Picassent – Industries, Hospitalet – Segorbe, Ripollet – Barceloneta, Natació – Manresa, Amics del Pou – Escola Pia.