Crònica: Natació Sabadell – Covisa Manresa

Club Natació Sabadell  3

Covisa Manresa  6

C.N. Sabadell: Josep Maria, Pepe Font, Llamas, Pep Costa i Iker. Besalduch, Cristian, Kawa, German, Aitor, German i Manzano.

Manresa: Adil, Eric Castillo, Josan, Asis i Ambros. Lavado, Santa, Guille, Gerard, Manu Terri i Nabil.

GOLS: 0-1 Asis al 28′ , 0-2 Ambros al 32′ , 1-2 Llamas al 33′ , 2-2 Kawa al 34′ , 2-3 Asis al 35′ dp, 2-4 Manu al 38,  2-5 Manu al 39′, 3-5 Pepe al 39′, 3-6 Manu al 40′

ÀRBITRES: Espino González i Galí Pallejà

EL MANRESA RECORDA EL QUE ES GUANYAR FORA DE CASA 3 MESOS DESPRÉS

El Covisa Manresa va aconseguir ahir la segona victòria de forma consecutiva i la segona també com a visitant aquesta temporada, trencant així aquesta mala ratxa com a foranis que es mantenia des del passat 6 de novembre on els nostres van guanyar per 4-8 a Segorbe.

Primera part tancada que va acabar amb empat a 0, amb els dos equips fent un joc travat i amb molt de respecte, aquest fet ha deslluït la primera part on si que es veien arribades però poc clares pels dos equips.

A la represa el guió ha tardat en canviar i es que no ha sigut fins al 28′ quan Asis ha obert la llauna en una falta estratègica, poc després, era expulsat per doble groga un jugador local, els manresans, als qui els hi estava costant crear perill amb superioritat, van fer pujar el segón a l’electrònic quan ja s’estaven a punt d’exhaurir els dos minuts gràcies a Ambrós.

El Manresa va perdonar el 0-3 a porta buida, i just després els nedadors posaven la por al cos amb l’1-2, el mateix Ambrós era expulsat per doble groga i els locals empataven el matx aprofitant la superioritat numèrica amb un gran gol de Llamas. Vist i no vist, tot havia canviat, del possible 0-3, al 2-2.

Els locals s’havien carregat amb cinc faltes i la sisena va acabar arribant, Asis, a 5 minuts pel final marcava el 2-3 quan pitjor ho estava passant el Manresa, a 3 minuts pel final, els locals van haver de sortir amb el porter jugador i Manu, robant 2 pilotes a primera linea, va aixamplar el marcador amb 2 gols a porteria buida. Els locals van marcar el 3-5 però de nou Manu va acabar per finiquitar el matx amb un tercer gol calcat als dos anteriors.