Notícies

CALDES – MANRESA PRETEMP.


PRETEMPORADA
CN CALDES 4  COVISA MANRESA 5
CN CALDES: Pastor, Pujol, Ferran, Sergio i Sergi. / Pau, Xavi, Iker, Benach, Julian, Adrià i Reyes.
COVISA MANRESA : Adil, Lavado, Terri,  Ambros i Santa. / Eric Castillo, Kalet, Gerard, Manu, Vilaseca, Roc i Nabil
ARBITRE: Marius Tarres.
GOLS: 
0-1 Manu m.6
0-2 Eric Castillo m. 7
1-2 Manu pp
1-3 Ambros m.14
1-4 Lavado m. 22
2-4 Iker m. 22
2-5 Terri m. 27
3-5 Nabil  pp
4-5 Sergi m. 39
BAIXES: Josan lesionat i Asis Selecció Marroc.
CONVOCATORIA: Entraren a la convocatoria els juvenils Roger Vilaseca i Roc Franch.
PAVELLÓ: Bugaray de Caldes de Montbui.
Quart partit de pretemporada amb la tercera victoria consecutiva. En aquesta ocasió ha estat davant el CN Caldes, equip que ha estat el mes exigent dels que s’han enfrontat fins ara els manresans, deixant evidentment al marge al Peñiscola,visitant del trofeu Codines.
Covisa Manresa ha jugat tres quarts de partit de forma excelent i només als últims deu minuts ha perdut el seu joc sense trobar la manera de superar al seu rival.
En el començ, els de Pau Machado han efectuat una defensa pressionant molt forta que ha sorprès als de Xavi Pasarrius. Els dos primers gols visitants han estat obra de Manu tancant una jugada combinativa i el segón en acció d´estrategia finalitzada per Eric Castillo. Un gol de Manu en propia porta ha obert altre cop el partit pero per acabar la primera part, Ambros ha finalitzat una acció molt ben generada de l´equip.
Al descans amb un parcial de 1-3, els manresans han continuat efectuant una elevada pressió i amb un xut exterior, Lavado ampliat diferències al marcador amb el quart gol.
Amb aquest resultat, Kalet ha estabellat una pilota al pal que ho haguera fet canviar tot.
Els de Caldes demostraben molta qualitat i responien amb un gol mitjançant Iker pero l´ex jugador del Caldes Terri, marcava el cinquè. Amb el parcial de 2-5, el porter Nabil va rebre el tercer desprès d´intentar aturar una esferica que amb molt mala sort s´introduí a la seva porteria.
Amb el partit amb el resultat de 3-5 , Pasarrius va ordenar joc de porter jugador i aquest fet va trastocar els plans manresans al rebre ràpidament el quart gol a tres minuts per acabar.
Amb un gol d´avantatge pels visitants, els de casa varen seguir apretant, equip que va estar a punt d´empatar si no hagués estat pel peu d´Eric Castillo que va salvar una pilota sota pals.
A uns quatre minuts pel final, els de Caldes varen acomular la cinquena falta mentre l’àrbitre va ser el causant de no assenyalà la sisena en una doble falta molt evident dels locals en que Santa va caure lesionat.
En definitiva, molt bona sensació de Covisa Manresa en un gran partit amb una elevada intensitat  alternada per part dels dos equips. Ambdós conjunts varen demostrar en diverses ocasions saber superar aquesta pressió efectuada a primera línia amb una elevada qualitat de control de pilota desde la zona de defensa fins efectuar la transició atacant.
El proper compromís serà diumenge al pavelló Olímpic de la ciutat de Reus davant el CFS Salou, també de 3a divisió Nacional i recentment descendit de segona divisió B.
Dijous vinent es visitarà el Joan Gamper en partit davant el juvenil nacional del FC Barcelona i el dissabte onze de setembre es rebrà al Santpedor per tancar la pretemporada amb set partits exigents.