Notícies

UN MANRESA AMB LA PLANTILLA DEFINIDA

Enguany tot s´avançat. En el mateix moment que s´hauríen d’haver jugat els play-off d’ascens, la gran majoria d´equips ja tenen les seves formacions completades, i el Manresa no es una excepció. Després de la renovació del tècnic Sito Rivera, van començar a produir-se les renovacions a la plantilla.
L’Entrenador ha donat pas a la continuïtat d´una gran majoría de components amb només dues noves incorporacions, la del juvenil Gerard Noguera i la de David Muñoz, que cobrirà aquesta vacant tan sol·licitada per la part tècnica del club, la posició de pivot. A més, s´amplia el cos tècnic amb l´incorporació d´un ex jugador del Manresa a divisió de plata com es Albert Manzanares.
PLANTILLA 2020-2021                                                                                        
ALEIX (PORTER)
ADIL (PORTER) 
ERIC CASTILLO (ALA)
SANTA  (ALA)
NIL (ALA)
AARON (ALA)
JOSAN (ALA)
ASIS (ALA)
PEP COSTA (ALA)
CORVO (ALA)
GERARD NOGUERA  (ALA TANCA) JUVENIL
MUÑOZ (PIVOT) ALTA
COS TÈCNIC
SITO RIVERA ( ENTRENADOR )
DAVID RUIZ ( SEGÓN ENTRENADOR )
ALBERT MANZANARES ( ADJUNT TECNICS )
JOSEP MARIA SERRA ( DELEGAT )
ARNAU GALINDO ( FISIOTERAPEUTA )
JORGE MARTÍN ( AUXILIAR ) 
BAIXES
ENRIC PALLÈ
CARLOS LAVADO
GERARD PUSÓ
CARLES AMBRÓS