Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: CADET DH. LES CORTS UBAE 4-3 MANRESA FS

CADET DIVISIÓ D’HONOR 

Les Corts UBAE 4 – Manresa FS 3

Les Corts UBAE: Alvaro Palanca, Espinar, Prieto, Ignacio, Diego, Juanjo, Antoni, Echevarría, Torres, Oliveras, Lineras, David.

Manresa FS: Blasco, Ivan, Oriol, Jorge, Vilaseca, Aleix, Jaume, Ernest, Blai, Miquel, Roc.

Gols: 0-1 R.VILASECA, 1-1 A.Palanca, 1-2 MIQUEL, 2-2 R.Espinar, 3-2 Juanjo Prieto, 4-2 Juanjo Prieto, 4-3 JORGE

 

Partit ajornat corresponent a la jornada 14, on el Cadet A visitava la sempre complicada pista de Les Corts, equip situat a les primeres posicions de la taula.

Tot i l’inici fulminant dels d’Asis, els manresans no van poder obrir la llauna per culpa del porter rival i les males finalitzacions pròpies. El marcador no es va moure fins que una bona pressió, amb posterior recuperació de Roger Vilaseca, va aconseguir batre el porter per baix i avançar el seu equip (0-1). Amb la mateixa dinàmica, un Manresa insistent i volcat en la pressió recuperaria moltes pilotes en zona compromesa, però sense massa èxit en l’execució, una tònica que per desgràcia l’equip porta arrossegant durant tota la temporada. A falta de dos minuts pel descans, un mal refús dins l’àrea deixava la pilota a Les Corts, a plaer per empatar el partit, però el Manresa tornaria a avançar-se després de topar fins a quatre vegades amb el porter local, Miquel Domenech. A tot això, 1-2 al descans.

A la represa, les Corts va sortir amb molta més empenta i va obligar el Manresa a rebaixar les línies defensives i tirar de contracops en mesura del possible. Entre un rival que anava a més i un arbitratge sense criteri, el Manresa anava caient del partit. Sense anar més lluny, en una jugada d’u contra u escurada a banda, on un jugador local regatejava per fora la línia de la pista, els manresans es van quedar palplantats esperen la resolució arbitral corresponent, mentre veien com encaixaven el 2-2. Seguidament, una nova acció molt similar -aquest cop sense infracció arbitral- va conduir al 3-2. Al tram final es va intentar jugant de cinc, amb la mala fortuna que en la primera jugada un jugador manresà s’embolica amb la xarxa exterior del camp i acaba deixant en safata el 4-2. Finalment, en una bona triangulació amb porter jugador, el Manresa entraria de ple en el partit, però sense més temps ni marge de reacció. Arribats a aquest punt, derrota dolorosa per 4 gols a 3.