Notícies

EL MANRESA S’EMPORTA UN PARTIT MANDRÓS (6-1)

El Manresa va començar el partit endormiscat, d’acord amb l’horari vespertí de diumenge a la tarda, amb la sensació de no haver superat encara la migdiada. Almenys, superat per un rival que sí va apostar per un ritme molt més ràpid i una pressió d’allò més intensa des del primer moment. No obstant això, les imprecisions protagonitzaven les accions dels dos equips. Per sort, la solució passava per l’efectivitat de cara a porteria, i en això sí que van estar especialment afortunats els homes de Sito Rivera. Els tres primers gols (Asis, Ambrós i Nil) donarien ales a l’equip i farien despertar del tot els manresans. Però el Club Natació Sabadell no havia, ni molt menys, desaparegut del partit. Perquè Adil, que s’enfrontava al seu ex-equip, on va militar la temporada passada, va afegir al seu bona rendiment i encert un plus de motivació extra per a neutralitzar les ocasions rivals. No podria fer res, això sí, en el “punxot” escurat al pal d’Arderiu, que retallava diferències al marcador. I just després perdonaria Ametlla el 3-2 en boca de gol, quan el més fàcil era marcar. Després d’aquests minuts més delicats, Asis segellava el 4-1 des dels deu metres. Un gol que donava coixí i relativa tranquil·litat per encarar el descans.

El Manresa afrontava la represa amb aquest avantatge còmode -més al marcador que no pas a les sensacions en pista-, i no estava disposat a posar-se nerviós ni perdre els papers. Mantenint la postura i controlant la situació defensivament, va cedir la iniciativa a un CN Sabadell obligat per les circumstàncies que jugava a contrarrellotge. El partit entraria en una fase de punt mort on no passava gran cosa, més enllà d’ocasions successives a les dues àrees que acabaven sense resolució. Es posaria una mica interessant quan el Manresa arribava a la cinquena falta i el Club Natació es disposava a jugar de cinc. El Manresa hagués pogut sentenciar el partit aprofitant les ocasions en què veia la porteria buida, però ni uns ni altres aconseguirien el gol. Només a les acaballes del matx, a mode de propina, Corvo i Lavado ajustarien el 6-1 definitiu.

 

FITXA TÈCNICA

MANRESA FS : Adil, Santa, Josan, Lavado, Corvo // Pep, Eric, Aaron, Asis, Ambrós, Nil, Arnau.

CN SABADELL : Manzano, Ametlla, Recasens, Ferran Ruiz, Alex Lopez // Arderiu, Eric Panes, Dani Castro, Vallverdú, Marc Enric Elias, Besalduch.

ÀRBITRES : Álvaro Esteban, Jaime Nazaro, Carles Estruch.

 

GOLS:

1-0 ASIS (5′). Pilotada llarga que Ambrós controla amb el pit, i cedeix al 10 manresà perquè remati a plaer arribant des de darrere.

2-0 AMBRÓS (10′). Mig gol de Santa, que aguanta la pilota escurat a banda i espera el moment oportú per cedir al golejador Ambrós.

3-0 NIL (11′). Bona obertura de Corvo i Roijals remata amb un interior contundent a l’escaire de la porteria sabadellenca.

3-1 Arderiu (13′). Pèrdua defensiva en zona compromesa, i el 7 visitant afusella Adil amb una puntera ajustada i rasa al pal llarg.

4-1 ASIS (19′). Corvo força la sisena falta i Asis transforma el tir de doble penal. L’entrada a la porteria visitant exprés de Vallverdú ha estat insuficient per evitar el gol.

5-1 CORVO (39′). Aprofitant la superioritat numèrica, Corvo enganya al porter Manzano quan aquest esperava la passada al segon pal. Primer gol de Corvo des que retornava de la lesió.

6-1 LAVADO (39′). Amb tot resolt, Corvo serveix en safata el gol al seu company, ja a les acaballes del matx.