Notícies

CINC MOTIUS PER A L’OPTIMISME. PRÈVIA: MANRESA – CN SABADELL (Diumenge 2, 18:00)

MANRESA FS – CLUB NATACIÓ SABADELL

Diumenge 2 de febrer a les 18:00 hores. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 19 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

SEGUEIX EL FUTBOL SALA AL PUJOLET

Després de l’intens partit de dimecres davant un Primera Divisió com l’Industrias Santa Coloma, el Manresa Futbol Sala torna a la competició domèstica per afrontar un nou compromís amb el Club Natació Sabadell. Serà aquest diumenge a les 18:00, un dia més enllà de l’habitual dissabte precisament per guanyar una jornada extra de recuperació pels homes de Sito Rivera, que van realitzar un esforç enorme en la clausura del 40è aniversari i, de ben segur, agrairan jugar el diumenge per tal de tenir ment i cames més fresques.

Per diverses raons, l’equip arriba en un dels millors moments de la temporada. Cinc motius que conviden a l’optimisme:

  • Per primera vegada, ha aconseguit escalar a la 4a posició que dóna accés als play-off d’ascens i disputarà el primer partit amb aquesta responsabilitat a les esquenes.
  • La imatge del 40è aniversari: davant Industrias es va veure un equip molt estable, compromès, sòlid i solidari amb un rival de categoria superior.
  • El darrer partit de lliga a Pallejà va ser rocós i dificultós, però la victòria en l’últim alè amb un gol psicològic va donar ales a l’equip.
  • Corvo debutarà oficialment en lliga aquest diumenge, després de provar les primeres sensacions en l’amistós de dimecres. L’equip s’havia acostumat a jugar sense la seva presència, i ara aquesta serà sens dubte un valor afegit a la plantilla que només pot sumar. S’espera una millora col·lectiva amb la incorporació del capità.
  • Sito Rivera comptarà amb la plantilla al complet i haurà de descartar un parell de jugadors a l’hora de formalitzar la convocatòria.

EL RIVAL. El CNS es troba a la mitja taula de la classificació, encara que més a prop del descens que de les posicions capdavanteres. Novè amb 23 a punts, concretament dos punts per sobre del descens i amb un bagatge golejador molt igualat (64 gols a favor i 66 en contra). Tot i començar molt bé la temporada, immers en llocs de play-off durant moltes jornades, el Natació travessa una mala ratxa i no guanya des del 30 de novembre. Això són, 7 partits sense conèixer la victòria.

Com a visitant, ha perdut quatre partits (Hospitalet, Escola Pia, Industrias B i Barceloneta), n’ha guanyat tres (Martorell, Salou i Unión) i ha empatat a Calvià. Com a local, acumula cinc derrotes, quatre victòries i un empat. Registres molt similars tant a casa com a fora que indiquen la irregularitat dels sabadellencs.