Notícies

PRÈVIA: PALLEJÀ – MANRESA FS (Dissabte 25, 18:30h)

PALLEJÀ – MANRESA FS

Dissabte 25 de gener a les 18:30 hores (Pavelló Municipal de Pallejà)

Partit corresponent a la JORNADA 18 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

Després de la victòria davant el Sala 5 Martorell, el Manresa afronta una nova jornada com a visitant. Ho farà a la pista del Pallejà, equip que, contra tot pronòstic, es troba en una situació delicada a la taula. En principi, el conjunt de Diego Blanco no hauria de contemplar la situació en què es troba. Penúltim a la taula, amb 16 punts, cinc per sota de la salvació. Ha convertit 65 gols (19 menys que el Manresa) i n’ha rebut 79 (vint més dels que ha rebut el conjunt manresà).

Com a local, els de Pallejà han jugat vuit partits. Quatre derrotes (Escola Pia, Calvià Palma, Hospitalet i Mataró), un empat amb Lleida i tres victòries (Denia, Sala 5 i just el cap de setmana anterior amb Union Sta. Coloma). Al partit de la primera volta, el Manresa s’imposà per un ajustat 3-2 al Pujolet, la que va ser la primera victòria després de començar la competició amb el peu esquerre.

Tradicionalment, el Manresa no acostuma a treure mals resultats de Pallejà, encara que els precedents més recents no conviden a l’optimisme i denoten que l’equip no té la mida del tot presa a la pista municipal. En les cinc últimes ocasions que els bagencs han visitat Pallejà: 2 victòries, 1 empat i 2 derrotes. La temporada passada es va saldar un empat frenètic a set gols en un partit on els manresans van aconseguir salvar els mobles a última hora. Tirant més enrere, va perdre 9-3 a la 2017-18, va guanyar a la 2015-16 per 4-7, a la 2014-15 altre cop victòria per 2-7 i finalment en la 2013-14 els manresans perderen per 3-2.

El Manresa es ara cinquè, en posició de copa del Rei i a un sol punt del tercer Barceloneta i del quart Lleida, ambdós en places de play-off d’ascens a Segona Divisió.