Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: LES CORTS UBAE 2-3 MANRESA FS

ALEVÍ A DIVISIÓ D’HONOR 

Les Corts UBAE 2 – Manresa FS 3

Les Corts UBAE: Pol, Tudor, Marc, Àlex, Pau. / David, Biel, Nil, Guillermo i Sander.

Manresa FS: Eric, Josep, Cañal, Arnau, Sírius. / Adrià, Marc, Rubén, Eiron i Jan.

Gols: 0 – 1 Sírius min.12; 1 – 1 Nil min. 14; 1 – 2 Cañal min. 17; 2 – 2 Pau min.23; 2 – 3 Josep min. 25;

 

Partit entre el segon i el tercer classificat de la Lliga de Divisió d’Honor Aleví. El conjunt manresà va sortir molt ben plantat a la pista, i va ser qui va tenir les ocasions més clares per avançar-se en el marcador; però Pol, porter de les Corts, va realitzar intervencions molt meritòries. No va ser fins el minut 12 de la primera part quan Josep va connectar amb Sírius l’encarregat d’obrir el marcador. Les Corts, lluny de rendir-se, va empatar el partit a un minut d’acabar la primera part en una bona jugada entre Nil i Pau.

A la represa l’Aleví va sortir a pressionar i als pocs minuts Cañal recuperava una pilota en primera línia i superava a Pol. La igualtat era màxima quan en l’equador de la segona part les Corts igualava el partit a 2, obra de Pau. El conjunt manresà no va abaixar els braços i en una bona combinació entre Cañal i Josep, aquest últim superava al porter de les Corts. A la jugada següent, Les Corts tenia l’ocasió més clara per empatar però Eric aturava l’u contra u i en el rebot el jugador de les Corts xutava fora.

A partir d’aquí el Manresa es va tancar en defensa i no va permetre cap ocasió més als de Les Corts, inclús va poder ampliar l’avantatge en un pal de Sírius.

Victòria molt important  del Manresa FS que ha de servir per a créixer com a equip i seguir treballant per tal de seguir a les posicions capdavanteres.