Notícies

PRÈVIA: AMICS DEL POU – MANRESA

SEGONA DIVISIÓ B – GRUP 3

DIUMENGE 24 d’ABRIL (12:30)

PAVELLÓ NORD (SABADELL)

MERINALS AMICS DEL POU – COVISA MANRESA FS

 

El Manresa retorna a la competició aquest Diumenge i ho farà al Pavelló Nord de Sabadell on fa un parell de mesos ja va rendir visita per enfrontar-se a un altre equip de la ciutat, el CN Sabadell. Els de Pau Machado ocupen hores d’ara la cinquena posició, plaça que donarà dret a disputar la pròxima Copa del Rei ja que el filial colomenc acabarà entre els quatre primers classificats, els bagencs depenen d’ells mateixos per a mantenir aquesta cinquena plaça però també intentaran assaltar el quart lloc, hores d’ara a 3 punts i que ocupa actualment la Barceloneta i que ha recuperat fa un parell de dies després de la seva victòria contra el Natació Sabadell, recordem que en cas d’empat, el Manresa tindria el goal-average favorable amb els barcelonins per només 1 gol de diferència (1-3 a Manresa, 3-6 a Barcelona)

Els manresans s’enfrontaran aquest Dissabte a un conjunt que ha canviat de cap a peus i que ha patit molts problemes en tots els aspectes d’ençà que va començar la temporada. A mitjans de la primera volta, després de problemes institucionals, la gran majoria de jugadors van abandonar el club, tant es així que en el partit que es va jugar a Manresa al mes de Desembre es van presentar amb tot jugadors del filial i juvenils. Al gener, un acord amb el Sant Quirze ha fet que l’equip sabadellenc hagi pogut acabar de competir amb garanties el que resta de temporada.

Al conjunt manresà, Pau Machado afronta aquest partit sense confiances després d´una setmana atípica d´entrenaments i sent conscients de l’importància del matx.

Classificació

1 – Mataró (64)

2 – Industrias (58)

3 – Martorell (57)

4 – Barceloneta (53)

5 – Manresa (50)

6 – Cerdanyola (46)

 

Calendari

Barceloneta – Segorbe /// Amics del Pou – Manresa

Manresa – Ripollet /// Industrias B – Barceloneta

Barceloneta – Gasifred /// Mataró – Manresa

 

PAU: ” Després d’una setmana de descans per tota la lliga, torna la competició i els últims tres partits, les últimes tres finals. Ens enfrontem a un equip nou, jove i molt més treballat que al de la 1a volta. Esperem un partit en què haurem de tenir el control del partit per treure els tres punts molt importants per nosaltres. Tot el que sigui un partit boig i d’anada i tornada ens generarà problemes”