AMICS DEL POU 4 – 8 COVISA MANRESA

Amics del Pou: Luis, Sistero, Ruiz, Alberto i Oriol. Ridu Arnau, Reina, Jobal, Pau i Rodriguez

Manresa: Nabil, Ambros, Manu, Asis i Josan. Santa, Guille, Terri, Lavado, Aleix Perez, Eric Lopez i Adil.

Àrbitres: Villaescusa Izquierdo i Anton Lorenzo.

Gols: 1-0 Asis (p.p.) min.9; 1-1 Josan m.15; 1-2 Asis m.17; 2-2 Oriol m.18; 3-2 Luis m.19; 3-3 Manu m.19; 3-4 Guille m.20; 3-5 Asis m.23; 3-6 Manu m.27; 4-6 Sistero m.36; 4-7 Manu m.39 (pen.); 4-8 Terri m.40

UN GRIS MANRESA JUGA AMB FOC PERÒ SURT IL·LÈS DE SABADELL

El partit d’aquest Diumenge ha estat un dels més fluixos de la temporada en quant a joc, i es que el Covisa no ha mostrat en moltes fases del matx la seva teòrica superioritat per una manca de concentració general davant un equip molt bregador en el dia d’avui però que tant sols comptabilitza 1 punt a la taula. Al final, ha estat l’aspecte individual el que ha decantat la balança en un resultat massa ampli vist el vist sobre el parquet.

El conjunt local donava la sorpresa avançant-se al marcador a mitjans del primer periòde, el Manresa però aconseguiria tenir l’encert de cara a porta per remuntar momentàniament el partit al minut 15 (1-2) Abans però d’acabar la primera part, i en un gir de guió inesperat, els locals donarien la volta, els sabadellencs empataven i el porter Luis, de camp a camp, sorprenia al porter Nabil avançat per marcar el 3-2. Aquest tercer gol despertava al Covisa que en un “arreón” final aconseguia donar-li la volta abans de marxar a vestidors.

Les sensacions no han millorat a la represa, els del Bages però semblaven disposats a sentenciar el partit en aquesta segona part després dels gols de Asis i Manu que col·locaven el 3-6 a mitjans de la segona donant així certa tranquil·litat en el marcador, però no seria així, el Manresa seguia sense estar del tot fi, tenia ocasions però tampoc concretava, els locals també ho provaven però el partit semblava no perillar.

A 5 minuts pel final, els locals escurçaven distàncies, poc després Santa era expulsat per doble groga i els locals perdonaven el 5-6 en un remat que s’estavellava al travesser. La tranquil·litat no ha arribat fins al darrer minut, on Manu transformava un penal i Terri a porta buida sentenciaven el partit de forma definitiva.

El Manresa segueix 4t i la setmana vinent asseguraria la seva presència a la propera edició de la Copa del Rei si venç al Ripollet a casa, equip que aquesta jornada ja ha certificat la permanència.