Notícies

ENS DEIXA JOSEP BARRUFET, L’ENTRENADOR DELS 4 ASCENSOS CONSECUTIUS

Josep Barrufet i Gall ens ha deixat aquest 30 de març a l’edat de 71 anys. El callussenc portava uns dies hospitalitzat en plena crisi sanitària, i malauradament no ha pogut superar aquest desafortunat contratemps.

 

En Josep guarda un lloc honorífic en les memòries de l’entitat per ser el primer entrenador de la història del club i ostentar la gesta dels quatre ascensos consecutius (1985-1989), encapçalant una bona generació de futbolistes.

  • 1985-86: Ascens a Segona Divisió B Catalana.
  • 1986-87: Ascens a Segona Divisió Catalana.
  • 1987-88: Ascens a Primera Divisió Catalana.
  • 1988-89: Ascens a Territorial Catalana.

Posteriorment, també va realitzar la temporada 1989-90 mantenint-se a la màxima categoria catalana, la mateixa Territorial.

 

 

Components d’aquella plantilla rodegen el que va ser el seu entrenador, Josep Barrufet, just al centre de la imatge recolzat en la seva cama esquerra.

Fa gairebé un any, a l’abril de 2019, va participar en el primer acte commemoratiu del 40è aniversari. Fou al col·legi Oms i de Prat, on es varen aplegar els protagonistes d’aquella generació per compartir i difondre als diversos mitjans de comunicació les vivències més rellevants d’aquella etapa. Barrufet, com a persona activa i dinàmica, tenia pendent una trobada lúdica amb els seus ex-pupils que ell mateix havia proposat. Un líder respectat i estimat per tothom, que desprenia alegria als seus i imposava un ambient agradable de convivència, com per exemple instaurant la mítica tradició d’anar a sopar a la Taverna d’en Mallol (Manresa) després dels entrenaments de cada dijous.

Al vídeo commemoratiu del 40è aniversari del club, en Josep recorda aquells moments (1:09 – 1:21)

 

 

 

Et guardarem sempre en el nostre record, Josep. Descansa en pau.