Notícies

LA PRÈVIA: CD LA NUCÍA

C.D. Sporting La Nucía – Covisa Manresa 

Dissabte 23 de desembre a les 11:15 hores

Pabellón Camilo Cano – Jornada 14

 

DUEL D’INTRACTABLES 

El primer i el segón classificat de 2ºB es veuen les cares aquest dissabte en un partit que servirà per tancar aquest any 2023. Els manresans marxaràn aquest divendres al migdia cap a Benidorm on passaràn la nit.

El conjunt alacantí porta liderant la competició des del mes de setembre i presenta uns registres espectaculars, compta tots els seus partits amb victòries a excepció d’1 empat i 1 derrota. 34 punts de 39 possibles, 65 gols a favor i 26 en contra. Els manresans superen lleugerament aquest números amb 77 gols a favor per 27 en contra.

Al Camilo Cano, compta tots els seus partits amb victòries (València,Barceloneta,Almonacid,Cerdanyola i Mataró) exceptuant 1 derrota que va patir contra el Picassent per 2-3 desprès de veure’s remuntat als darrers minuts jugant amb inferioritat numèrica. Fora de la Com. Valenciana també va treure els tres punts de tots els seus desplaçaments menys a la pista de l’Escola Pia (3-3) Els alacantins venen de superar un dels conjunts de la part alta com és el Natació Sabadell a domicili (2-4)

A La Nucía destaca la presència del hispà-guineà Tobe, reconegut jugador amb una amplia carrera a les seves esquenes, ex jugador del Caja Segovia i guanyador de Lliga i Copa amb Inter Movistar la temporada 2011-2012.

El Covisa ha entrenat amb tots els seus efectius disponibles, segueixen sent baixa Santa i Mario Silva. A més, dubtes en Ambrós i Asis, el primer presenta problemes gàstrics mentre que l’ex internacional pel Marroc espera un diagnòstic mèdic d’una lesió produïda a principis de setmana.

Un equip manresà que arriba invicte al partit desprès de 13 jornades i que tractarà d’allargar una setmana més aquests numeros i donar un cop d’efecte important a la lliga.

Aquest horari  acordat per els dos clubs i amb el vist i plau de la RFEF, beneficia als manresans que podran retornar a la capital del Bages un dia abans de la vigilia nadalenca, el club local tenia tota la potestat per ubicar el partit en diumenge i que per diverses raons d’activitats esportives al voltant de les instal·lacions municipals no es podia celebrar en dissabte.

 

RESTA DE LA JORNADA

ESCOLA PIA – INDUSTRIAS B ( Dijous 21:15)

PICASSENT – VALENCIA (Divendres 20:00)

FS CANET – ETB CALVIA (16:00)

HOSPITALET BELLSPORT – LES CORTS (18:00)

CERDANYOLA – BARCELONETA (18:15)

FUTSAL MATARÓ – ALMONACID (18:30)

NATACIÓ SABADELL – MONTSANT (19:30)