Notícies

CRÒNICA: LA NUCÍA

SPORTING LA NUCÍA 7 – 4 COVISA MANRESA

Nucía: Kilhian, Tico, Oscar, Peloncha, Iker; Tobe, Matheus, Castell, Juanito, Alejo, Oscar, Abel, Ivan

Manresa: Cella, Asis, Lavado, Terri, Aaron; David L., Aaron L, Uri, Aleix, Ivan, Blasco

GOLS: 1-0 TOBE min.4, 2-0 KILHIAN min.10, 2-1 AARON min.13, 2-2 P.P. min16, 3-2 PELONCHA min.18, 4-2 OSCAR min.19, 4-3 DAVID L. min.31, 5-3 TOBE min.32, 6-3 PELONCHA min.34, 6-4 TERRI min.39, 7-4 KILHIAN min.40

 

El Covisa Manresa veu truncada la seva ratxa d’imbatibilitat i cedeix davant el lider de la categoria la primera derrota aquesta temporada. Malgrat el gran partit dels de Paco Cachinero, els nostres han anat sempre a remolc i no han estat capaços d’igualar el matx.

 

Els manresans han començat el partit oferint una forta pressió alta que ha dificultat la sortida dels alacantins, fruit d’això, les primeres arribades serien blac-i-vermelles. La tònica però no tardaria a canviar i els locals aconseguien treure’s de sobre aquesta pressió i començar a dur més el domini i control del partit.

Tobe inauguraria el marcador desprès d’una indecisió en defensa, i als mitjans del primer periode, el porter local, en una de les moltes ocasions en que deixava desguarnida la seva porteria per sumar-se a l’atac, aconseguia marcar el 2-0.

L’expulsió del jugador local Iker amb vermella directa, ha donat ales i confiança als manresans, que s’han col·locat dins el partit amb un gol d’Aaron Riera, poc desprès, el mateix Aaron es treia de la màniga una bona jugada individual per provocar un xut que seria desviat per un jugador local fent aixi l’empat a 2.

A les acaballes del primer temps, gerro d’aigua freda pels interessos visitants, on La Nucía aconseguia marcar dos gols practicament consecutius que posaven terra de per mig.

Als inicis de la represa, els locals es tornarien a quedar amb inferioritat numèrica, aquesta no seria aprofitada pels manresans, tot i això, el domini ara era més manresà, i David Lozano que gaudia d’ocasions de gol aconseguia col·locar als nostres un gol per sota.

Bons moments pels de Cachinero, però en una acció de corner, els locals tornaven a colpejar de forma immediata per anotar el 5-3, aquest gol si que ha fet mal als manresans i poc desprès Pelocha posava el partit molt coll amunt amb el 6-3.

Amb el porter jugador final, la remontada s’entreveia dificil, Terri anotaria el 6-4 però els locals no deixarien lloc a la sorpresa sentenciant poc desprès amb el setè i definitiu.

Primera desfeta de la temporada d’un Manresa que no coneixia la derrota a la competició domèstica des del passat 25 de març (2-5 contra el Mataró) Els nostres van fer un molt bon partit però no va ser suficient, recalcar també que es van presentar al partit amb les baixes de Santa i Ambrós, a més, Asis també estava lleugerament tocat.