CRÒNICA: ESCOLA PIA

COVISA MANRESA F.S. 6 – 1 ESCOLA PIA SABADELL

Manresa: Cella, Lavado, Aaron, D. Lozano i Asis; Terri, A. Lozano, Ambrós, Uri, Ivan, Aleix, Blasco

Escola Pia: Santi, Povedano, Sardà, Lenny i Canet; Loinaz, Bravo, Martí, Pagès, Oriol, Daniel

GOLS: 1-0 Lavado min.9, 1-1 Canet min.15, 2-1 Asis min.25, 3-1 Lavado min.30, 4-1 Ambrós min.33, 5-1 Lavado min.36, 6-1 A. Lozano min.40

EL MANRESA POSA LA DIRECTA A LA REPRESA

Nova victòria del Covisa Manresa aquesta temporada i ja en van 10: Desprès d’una igualada primera meitat sense massa joc, els nostres van acabar demostrant la seva superioritat  a la segona part per endur-se els tres punts i mantenir-se com únic invicte de la lliga una setmana més.

La primera part ha estat més aviat igualada, amb els manresans això si duent més el pes del joc i les arribades que els visitants: Desprès d’un inici amb aproximacions a les dues bandes, Lavado aconseguia anotar el primer gol del partit en una rematada al segón pal.

El conjunt escolapi igualaria el partit a través d’un llançament de falta que ha sorpès Cella empatant així el partit, el joc local no acabava de ser del tot fluït tot i les bones arribades a porteria contrària. La més clara però va per els visitants, que van enviar una pilota al pal a poc per arribar al descans d’una primera part  amb un joc  alterat de contracops constants dels dos equips sense ordre i moltes impressicions.

A la segona la tònica va canviar i el gran estat físic dels nostres es va acabar imposant on mitjançant el boc joc, els seus jugadors han deixat de banda el desencert de la primera part i han combinat espectacularment en les seves accions.

Els manresans han estat superiors al seu rival i els gols han anat arribant: Asis i poc després Lavado posaven el partit molt de cara amb el 3-1 als mitjans del segón temps.
Carles Ambrós qui finalment va ser de la partida, establia el 4-1, minuts després de nou Carlos Lavado, autor de 3 gols en la tarda d’ahir sentenciaria amb el cinquè, Aaron Lozano al darrer minut aixamplava el marcador amb el 6-1 amb el que finalitzaria el partit.
Partit que es preveia complicat tal com s’estava desenvolupant, però la decidia reacció local a base de joc ha acabat decidint, els nostres s’han acabat agradant al segón temps i han anat agafant confiança. Els de Cachinero continuen invictes desprès de 13 jornades consecutives, mantenint-se a un punt del líder, La Nucia, precisament el proper rival dels nostres (Dissabte 11:15) que ahir es va imposar al CN Sabadell per un ajustat 2-4
Parlant del proper partit, agraïm des d’aquí al conjunt alacantí la deferència del nou horari de partit. La impossibilitat de jugar-lo en horari de dissabte tarda per activitats municipals de caire extraordinari, ha obligat arribar a un acord als dos clubs per no jugar-lo en diumenge, facilitant aixì la tornada de l´expedició manresana eludint el llarg viatge de retorn en ple dia de vigilia nadalenca.
DECLARACIONS P.C. POST PARTIT (LA PART FINAL DE L’ENTREVISTA NO S’HA POGUT ACABAR DE GRAVAR PER MOTIUS TÈCNICS)https://www.youtube.com/watch?v=TqiIcFEQOHM

FOTOS DEL PARTIT: @jordipsfotos