CRÒNICA: FS PICASSENT – COVISA MANRESA

F.S. Picassent 3 – 3 Covisa Manresa FS

Picassent: Randy, Alex, Luis, Nacho, Cordellat; Wallner, Jose Angel, Paco, Andrés, Jordi, Samu, Pablo

Manresa: Cella, Aaron, David Lozano, Lavado, Aaron; Terri, Ambrós, Ivan, Aleix, Santa, Aaron Lozano, Blasco

GOLS: 1-0 Samu min.29, 2-0 Pablo min.33, 2-1 Asis min.35, 3-1 Cordellat min.36, 3-2 Terri min.36, 3-3 Asis (d.p.) min.40

El Covisa Manresa va aconseguir un meritori punt d’una pista complicada després d’igualar un 2-0 en contra i acabar empatant des dels 10 metres al darrer minut. Els de Paco Cachinero segueixen invictes una jornada més.

Inici de partit molt intens en que els manresans van presentar una defensa molt alta, obligant així al conjunt taronja a jugar en llarg en molts transcursos del partit. Els nostres s’erigien com a controladors del matx, disposant de dues bones ocasions de gol sense l’efectivitat necessària, els locals es van esperonar al tram final del primer període disposant també de bones oportunitats per obrir el marcador.

La segona part ha estat molt diferent amb uns primers minuts en que Covisa Manresa ha estat per sota del seu nivell. Paco Cachinero s’ha vist obligat a  modificar posicions per la lesió de Carles Ambros. En una acció ofensiva, una pèrdua de pilota ha suposat el primer gol dels valencians, recolzats per un públic que empleaba el municipal.

A partit d’aquest moment l’equip manresà ha reaccionat i ha fet el millor joc creant ocasions de gol. I quan més ficats en el partit estaven els bagencs, ha un gerro d’aigua freda amb el segón gol obra de Pablo a set minuts per acabar el partit.
Paco Cachinero ordenava als seus sortir de ‘cinc’ i Asis escurçava distàncies amb el 3-1, poc després, els de la Comunitat Valenciana anotaven el tercer a porta buida. Tot era una muntanya per superar, pel resultat i pel temps però Manresa seguia amb el porter- jugador i la resposta no s’ha fet esperar contrarrestat ràpidament per “Terri”
Els manresans oloraven el gol però no eran capaços de superar “l’autobus” defensiu dels taronjes. A poc per acabar, els dos equips han sumat les cinc faltes acumulatives. Els àrbitres no han senyalitzat una doble falta a Lavado però si una altre poc després a Santa a mitja pista. Asis ha transformat des dels deu metres a 17 segons pel final mantenint així invicte al conjunt blanc i vermell una setmana més.