Notícies

PRÈVIA: FS PICASSENT

F.S. PICASSENT – COVISA MANRESA FS

DISSABTE 9 DE DESEMBRE (17:30)

 

Complicada sortida pels nostres jugadors que viatjaràn aquest dissabte fins a terres valencianes per enfontar-se al Picassent. El conjunt taronja està firmant una gran temporada sent una de les revelacions en el que portem de lliga. Els nostres voldràn mantenir el seu gran estat de forma i seguir firmant bones sensacions.

Els de Vicent Carrasco, un home amb experiència al panorama del futbol sala, ocupen la cinquena posició a la taula, 22 punts, això equival a 7 victòries, 1 empat i 3 derrotes, 43 gols a favor per 31 en contra en les 11 jornades que portem de lliga.

Al seu pavelló ha disputat 5 partits, saldats amb 3 victòries (Barceloneta, Almonacid i Pia) 1 empat (Cerdanyola) i 1 derrota per la minima (Mataró)

Fora de la Com. Valenciana ha estat capaç de vèncer a Canet, Calvià, Montsant i la darrera setmana al líder La Nucia després de remuntar dos gols al darrer minut (2-3) Ha caigut en canvi a l’Hospitalet i al Pavelló Nord de Sabadell

Els manresans viatjaran amb tota la plantilla disponible, sense baixes i amb la desconvocatòria d’un jugador amb el bagatge de 9 victòries i 2 empats en un partit que es preveu complicat i davant un rival molt competitiu que sempre ha donat la cara contra els nostres jugadors.

Ahir és va disputar el primer partit d’aquesta jornada, on l’empat de La Nucia a la pista de l’Escola Pia (3-3) fa que en cas de victòria dels nostres, permetria als de Paco Cachinero dormir al capdavant de la taula.

RESTA DE LA JORNADA
Escola Pia – La Nucia ( 3 – 3 )
Almonacid – Natació Sabadell
Montsant – ETB Calvià
Mataró – Barceloneta
Canet – Les Corts UBAE
Cerdanyola – València
Hospitalet – Industrias
Picassent – Covisa Manresa