Notícies

PRÈVIA: ESCOLA PIA

Campionat Nacional Segona Divisió B Grup 3

Covisa Manresa FS – CE Escola Pia

Dissabte 16 de desembre, 18:30, Jornada 13

 

Després d’aconseguir un bon punt la setmana passada a terres valencianes, els nostres disputen aquest dissabte un sempre atractiu partit en el que voldràn allargar una setmana més aquesta gran ratxa de resultats.

El Manresa es presentarà al partit amb les baixes de Carles Ambrós i Santa, els dos han patit les seqüeles del dur compromís de fa uns dies i no tornaràn amb l’equip fins passat festes.

El conjunt escolapi es presenta al partit fent una bona temporada fins al moment, per així evitar patir fins al final com ho va fer la darrera campanya.

9è a la taula i amb 17 punts, el seu balanç és de 4 victòries, 5 empats i 3 derrotes, comptabilitza 50 gols a favor per 47 en contra, va vèncer en les seves dues primeres sortides a la Barceloneta i Almonacid i no coneix el triomf en les seus darrers 4 desplaçaments. Va cedir contra el Picassent i el CN Sabadell però va igualar a pistes complicades com Mataró i Cerdanyola.

Per part bagenca, al marge d’aquestes dues absències, l’equip es presenta al partit en bon estat per intentar augmentar a tretze els partits d´imbalibilitat a tres jornades per acabar la primera volta (Tant sols trobem tres equips a la categoria: Mostoles, Gran Canaria i Manresa) i sumar tres punts vitals per mantenir la mínima diferencia amb el liderat amb un Sporting La Nucia que visita aquesta jornada el pavelló Nord de Sabadell.

Veurem quin partit ens depara aquest dissabte entre dos conjunts que any rere any sempre han ofert interessants partits al llarg d’aquesta dècada a la categoria.

 

 

Partits de la jornada

Les Corts – Cerdanyola

Barceloneta – Canet

Calvià – Mataró

Almonacid FS – Montsant

Industrias B – Picassent

Valencia FS – Hospitalet

Natació Sabadell – La Nucia