Notícies

CRÒNICA: UN RELLOTGE QUE VA A L’HORA

Covisa Manresa FS 5 – 2 Hospitalet Bellsport

 

ManresaCella, Lavado, Aaron, Ambrós, David; Santa, Aaron Lozano, Asis, Terri, Uri, Aleix, Blasco

Hospitalet: Sanguino, Calero, Mario, Sego, Lopez, Oscar, Rakib, Besalduch, Oussama, Marc, Enric, Amar

GOLS: 1-0 Terri min.7, 2-0 A. Lozano min.17, 3-0 Aaron min.17, 4-0 Aaron min.19, 4-1 Calero min.34, 4-2 Enric min.38, 5-2 Terri min.39

 

Aquest Manresa juga com un rellotge, partit complert per superar un sempre complicat Hospitalet, un equip de grans jugadors malgrat la seva classificació, i mantenir-se a les posicions capdaventeres de la taula, l’equip convenç i ho fa amb molt bones sensacions fins al moment.

Els manresans van encarar i definir el partit en un inspirador tram final de la primera meitat. Els de Paco Cachinero han sortit amb tot, apretant amb una defensa molt alta la qual cosa a desencaixat en molts moments als de Antonio Mesa

El primer gol arribaria als 7 de la primera mitjançant un xut exterior, els manresans van ser més dominadors i en general van dur el pes del partit. Això si, els de l’Hospitalet tindrien també les seves opcions a la primera part, no ho van aprofitar i si ho van saber fer els nostres, que en un parcial de 3-0 als darrers minuts, deixaven el partit molt de cara la segona meitat.

Es podia preveure una segona part “tranquil·la”, de fet, va ser així fins a poc més de cinc minuts pel final, on els de Bellvitge, amb el joc de cinc van ser capaços d’escurçar distàncies fins al 4-2 avisant als manresans que el partit no estava ni molt menys ressolt.

Una doble expulsió d’un jugador visitant va acabar per aplanar el camí al triomf, fruit d’això acabaria arribant el cinquè i definitiu ja a les acaballes del partit per instal·lar la calma a la parròquia manresana.

 

La derrota del lider La Nucia deixa als dels bages a un punt del liderat.  El botxi avui dels alacantins ha estat Picassent, localitat valenciana on viatjarà el Manresa el proper dissabte. 
FOTOS: @jordips (Manresa Diari)