Notícies

PRÈVIA: Covisa Manresa – AE Bellsport (DISSABTE 18:30)

Covisa Manresa FS – AE Hospitalet Bellsport

Segona Divisió B – Grup 3 

Dissabte 2 de Desembre a les 18:30

 

Partit entre dos clàssics de la categoria l’última dècada que es veuran les cares aquest dissabte al Pujolet. Els manresans volen continuar en la gran dinàmica aquesta temporada i assentar-se a la part alta de la classificació.

El rival de d’aquest cap de setmana, L’Hospitalet Bellsport, dirigit per un vell conegut del club, Antonio Mesa, es troba actualment en 9ª posició amb 14 punts. Ha marcat 45 gols i per contra n’ha encaixat 40. Un rival, que ha incorporat vàries cares noves per aquesta temporada i que espera estar a la part alta de la classificació.

A fora del Sergio Manzano encara no coneixen la victòria: De 5 desplaçaments, n’ha perdut a Mataró (6-4), Escola Pia (7-6) i a Almonacid (5-3) i va puntuar a Cerdanyola i Sabadell. Derrotes això si molt ajustades, com a local s’ha mostrat més solvent, guanyant a Canet, Calvià, Montsant i Picassent, però cedint contra el tot-poderós La Nucia la setmana passada.

Els nostres voldràn seguir trepitjant els talons a La Nucia i seguir aixamplant distàncies sobre els seus immediats perseguidors, recordem que els manresans tenen ara mateix un marge de 7 punts sobre la zona play-off a falta de cinc jornades per finalitzar la primera volta.

 

PARTITS DE LA JORNADA

ETB CALVIÀ – CFS MONTSANT (DIS 16:00)

INDUSTRIAS B – CERDANYOLA (DIS 17:30)

LA NUCIA – PICASSENT (DIS 18:00)

BARCELONETA – MONTSANT (DIS 18:30)

VALENCIA – CANET (DIS 18:30)

LES CORTS – MATARÓ (DIS 19:15)

C. NATACIÓ SABADELL – ESCOLA PIA (DIS 19:30)