Notícies

CRÒNICA: CERDANYOLA CF – COVISA MANRESA FS

CERDANYOLA FC 1 – 4 COVISA MANRESA FS

Cerdanyola: Carmona, Busquets, Hector, Alex, Amores; Javi, Puig, Ametlla, Batllón, Dani, Isaac, Hurtado

Manresa: Cella, Lavado, Santa, D. Lozano, Terri; Aaron, A. Lozano, Asis, Ambrós, Uri, Aleix, Blasco

GOLS: 0-1 Terri min.22, 0-2 Ambrós min.31, 1-2 Busquets min.36, 1-3 Asis min.40, 1-4 Santa min.40

Victòria de pes del Covisa Manresa en una de les pistes més complicades de la categoria, l’equip va estar a l’altura del que era el partit i va aconseguir una victòria de molt valor. Els nostres després de 10 jornades segueixen sense conèixer la derrota i consoliden la segona posició.

La primera meitat va estar absenta de gols: Una forta presió dels de Paco Cachinero obligava en diferents fases del partit a jugar en llarg als verds, els locals, que venien de jugar Copa el passat dimarts, també intentaven en mesura del possible refredar el partit per tal d’intentar aturar el ritme dels manresans.

S’arribaria al descans amb 0-0 al marcador, una primera meitat intensa i igualada tal com era d’esperar.  Els nostres però van proposar més, destacant dues bones ocasions de Terri i Aaron Lozano que podrien haver servit per marxar al descans amb avantatge. El matx es va haver d’aturar al minut 10 de partit durant 15 minuts per la marxa de llums al pavelló.

A la segona meitat les coses es començaven a posar de cara, en una jugada en que l’equip de casa s’ha recolzat amb el porter per jugar amb superioritat, el jugador palauenc Terri roabava i marcava a porta buida des del seu propi camp per avançar als nostres (0-1) A l’equador de la segona meitat, Ambrós marcava un gol clau per donar encara més avantatge als manresans (0-2)

A partir d’aquí, el partit es va convertir en un autèntic anada i tornada. Els vallessans van apretar de valent i van disposar de vàries ocasions per reduïr distàncies, però els verds es van topar amb un encertat Marc Cella i els pals. Els manresans, en aquests minuts de bogeria, també van disposar de bones arribades per haver acabat d’encarar el partit.

Els últims 6 minuts els locals es jugarien el tot per el tot de cinc, i Busquets trobaria un forat enmig de la defensa blanc-i-vermella per col·locar la pilota a l’escaire de la porteria (1-2) El partit corria perill i tot estava per decidir, els locals buscaven l’empat i els manresans sentenciar el partit.

A 2 minuts per el final, arribaria la segona aturada del partit, el Guiera es quedaria de nou a les fosques i el partit es va haver de tornar a aturar durant 15 minuts, això no va fer defallir l’intensitat i la concentració dels manresans.

Ja al darrer minut, els vallesans van acabar passant la factura la seva intensitat provocant així la sisena falta. Asis s’encarregaria de sentenciar el partit des dels 10 metres a 30 segons per el final i Santa acabaria per aixamplar el marcador sobre la botzina firmant l’1-4 definitiu.

La propera jornada els nostres rebran a l’Hospitalet Bellsport, dissabte a les 18:30