Notícies

PRÈVIA: MANRESA – HOSPITALET

COVISA MANRESA FS  –  HOSPITALET BELLSPORT

  • Dissabte 24 de Setembre (18:30 h)
  • Pavelló el Pujolet 
  • Jornada 2

 

EL MANRESA BUSCARÀ LA PRIMERA

Els manresans venen de treure un punt important de la seva visita a Canet a la primera jornada, aquest resultat que sobre el paper ed podria catalogar de “sorpresa” no va ser l’únic en una jornada inaugural que si una cosa ha demostrat es que qualsevol equip et pot plantar cara i posar-te en problemes.

Arriba ara la segona jornada de lliga i amb aquesta un dels partits més clàssics i habituals dels últims anys, i es que aquesta serà la novena temporada de forma consecutiva que els dos conjunts s’enfronten a la Segona B.

El partit d’aquest dissabte arriba amb un Hospitalet plegat de grans jugadors que vol tornar a ‘resorgir’ aquest any i amb una plantilla renovada en relació a la temporada passada. Els del Baix Llobregat s’han reforçat amb Xexi que estava jugant Itàlia, Mario del Barça B o be el duo Ramón i Coca del Sala 5 Martorell entre altres, com Besalduch. Segueix una temporada mes a la banqueta Antonio Mesa.

Pel que fa als nostres, han entrenat amb molèsties diversos jugadors durant la setmana. Des de l´apartat de fisioteràpia, Bernat Herms ha intentat que aquests jugadors hagin fet les sessions de la forma mes òptima possible. Es manté la baixa de Asis per sanció.