Notícies

CRÒNICA: Manresa – Hospitalet

COVISA MANRESA FS 4 – 2 HOSPITALET BELLSPORT

Manresa: Arriero, Santa, Aaron, Terri i Iker. Lavado, Oscar, Noguera, Manu, Ambros, Aleix i Cella.

Hospitalet: Miñano, Uri Serrano, Sergio Alfonso, Ivan i Marc. Ramon, Xavi, Chechi, Coca, Besalduch, Mario i Sanguino.

Gols: 0-1 Alfonso min.15; 1-1 Manu min.22; 2-1 Manu min.23; 2-2 Iker p.p. min.32; 3-2 Noguera min.38; 4-2 Manu min.39

Triomf ‘in ex-tremis’ del Covisa Manresa contra el potent Hospitalet que certifica la primera victòria del curs. Els primers 10 minuts el domini era per els de Bellvitge, força superiors al començament plasmant la seva superioritat sobre el parquet, Arriero però mantenia als seus dins el partit.

El Manresa va despertar, es va treure la por del cos i va fer un pas endavant posant a prova al porter visitant i atacant amb setge la porteria visitant. Les ocasions es repartien i eren clares per part  dels dos equips però eren els visitants qui van marcar el primer de la tarda i així s’arribaria al descans.

 

A la represa, i amb un guió similar als que ja es van veure la temporada passada, el Manresa es va sentir millor sobre el parquet fent una molt bona segona part i va capgirar l’electrònic només començar amb dos gols de Manu, un gran gol el primer. A mitjans de la segona part, l’Hospi es col·locava amb cinc faltes fet que no va ser aprofitat pels nostres.

Els manresans han continuat fent una segona part impecable, defensant amb ungles i dents els atacs visitants. Arriero, una vegada més, deixava viu al seu equip, però en una jugada desgraciada Iker en pròpia anotava l’empat a dos.

Restaven dos minuts pel final i cap dels dos equips decidia apostar pel sistema de cinc, però una jugada per la banda dreta d’Aaron era rematada per Noguera al segon pal establint el 3-2.

Els de l’Hospitalet, amb el porter-jugador van veure com en la primera jugada el Manresa recuperava la bola i anotava el definitiu 4-2.

Restaven encara 90 segons però els visitants no van saber inquietar un sistema ben defensat pels de Borja Burgos.

  

 

Fotos: @jordips / ManresaDiari