Notícies

La Crònica: Canet – Manresa (4-4)

CANET F.S. 4 – 4 COVISA MANRESA F.S.

Canet: Estrada, Sanchez, Donadeu, Carmona i Sanz; Victor, Xexu, Jacobo, Juli, Bosch, Iñaki i Urrea

Manresa: Arriero, Lavado, Aaron, Ambrós, Manu; Oscar, Noguera, Iker, Terri, Aleix i Cella

Gols: 0-1 Lavado min.4; 1-1 Victor min.6; 2-1 Iñaki min.17; 2-2 Santa min.28; 2-3 Ambrós min.34; 3-3 Donadeu min.36; 3-4 Manu min.39; 4-4 Victor min.40

 

Primer partit de lliga i primer punt pel nostre equip que es pot donar per a bo tot i escapar-se al final vist el que va ser el matx durant els 40 minuts.

Els verds han ofegat als manresans amb una alta pressió i un joc molt intens que feia que l’equip de Borja Burgos tingués moltes dificultats per arribar a la porteria local.

Als 4 minuts, els col·legiats assenyalarien un discutible penal, però Sergio Arriero, clau durant el transcurs del partit, marcava terreny i s’encarregaria d’aturar-lo. Poc després, en un contraatac letal dirigit per Manu, Lavado al segon pal feia el primer de la tarda: L’única forma de crear perill ja que amb joc estàtic o de possesió era pràcticament impossible.

El partit s’estava convertint en un autèntic mal de queixal pels manresans gens còmodes sobre la pista, eren els locals qui gaudien de més ocasions i arribades.

El Canet, molt intens a la pista aconseguiria donar la volta al resultat i anar-se’n amb avantatge al descans, tot el contrari el Manresa, que va haver de baixar lleugerament l’intensitat als últims 5 minuts al estar amb 5 faltes acomulades.

Papereta dificil pels col·legiats, era un partit dificil d’arbitrar, però està clar que ahir no varen tenir la mateixa vara de medir en els dos conjunts, molt permissiu amb el conjunt local que va treure de polleguera als manresans al llarg del partit.

 

MÉS EQUILIBRI AL SEGON TEMPS

A la represa, el Manresa ha sortit més ben posicionat i ficat en el partit, disposant de més ocasions que a la primera meitat, els locals però seguien igual i van disparar fins a dues vegades al pal al començament de la segona, Santa però no perdonava i en una jugada embarullada i d’esperó marcava un momentani empat molt celebrat.

A 6 minuts pel final Ambrós capgirava el partit anotant el 2-3 en una jugada en la que els col·legiats no van pitar falta en primera instància al nostre jugador otorgant així la llei de l’avantatge.

Els locals estaven tocats pel marcador però seguien apretant i posant a prova Arriero, que amb grans aturades mantenia el resultat favorable, el Manresa havia fet el més díficil, però les cinc faltes van acabar passant factura. Unes involuntàries mans de Manu van provocar que el Canet empatés el partit mitjançant un doble penal a 3 minuts per el final.

Amb l’empat, Borja va optar pel porter-jugador i Manu del Moral anotava el 3-4 a poc més d’un minut pel final, però acte seguit i amb els locals també de cinc, aconseguien el definitiu empat pocs segons després.

 

RESULTATS DE LA JORNADA

Calvià 1-5 Esplugues; Natació 1-1 Gasifred; Mataró 2-3 Cerdanyola; Irefrank Elche 3-2 Escola Pia; Picassent 3-2 Barceloneta; Hospitalet 4-1 Ripollet