Notícies

Prèvia: Futsal Mataró – Covisa Manresa

Dissabte 7 de maig a les 18:30 hores

Pav. Teresa Mª Roca – Jornada 30

EL MANRESA DEFENSA LA QUARTA PLAÇA A LA PISTA DEL CAMPIÓ

Arribem a l’última jornada de lliga, el Covisa Manresa, quart a la taula, depen d’ell mateix per a poder mantenir aquesta posició de Copa del Rei, el context però no ho posa gens fàcil, i es que els manresans visitaran la pista del ja campió de lliga, i hauran de fer un partit molt complet per superar un rival que afrontarà el partit amb més tranquil·litat que els manresans, ha cedit molt poc a casa seva. Això si, si els bagencs son capaços de guanyar a Mataró o be fer el mateix resultat que el del partit de la Barceloneta, disputarien el play-off d’ascens.

Pel partit, Pau Machado recupera a Carlos Lavado, la resta de l’equip es troben tots en bones condicions.

El Mataró a la seva pista compta amb tots els partits amb victòries excepte un empat contra l’Eivissa i una derrota recent enfront Natació. Hores d’ara te 67 punts, 6 per sobre del Sala 5 Martorell i Industrias B, mentre Covisa, 56 punts, te els mateixos que Barceloneta amb l’average però favorable als manresans per la minima.

Un cop assegurat el principal objectiu, la Copa del Rei, toca l’intent de poder entrar i tornar a disputar un play-off d’ascens, un camí però però que seria llarg i turtuós, i en que la primera eliminatòria tornaria a ser contra el Mataró a la capital maresmenca.

Al partit d’anada, el Manresa va derrotar al conjunt de Sito Rivera per 7-3

 

PAU MACHADO: Visitem la pista del campió de lliga amb opcions de fer un resultat històric pel club. Depenem de nosaltres mateixos, guanyant podrem competir a playof per ascendir a divisió de plata. Esperem fer un gran partit i acabar la temporada com desitgem