Notícies

Crònica: Covisa Manresa – F.S. Ripollet

COVISA MANRESA 5 – 2 RIPOLLET

A LA COPA I A SEGUIR SOMIANT

El Covisa Manresa es va imposar ahir per 5 – 2 al Ripollet. Triomf i classificació matemàtica per jugar la propera edició de la Copa del Rei

L’excel·lent pressió a tota la pista efectuada pels blanc-i-vermells durant els primers 27 minuts de la confrontació van propiciar una solvent victòria

El tècnic local, Pau Machado, conscient que els vallesans es troben molt còmodes trenant llargues possessions, va ordenar fer una pressió asfixiant que els seus jugadors van executar de forma immillorable fins al punt que va propiciar els dos primers gols del Covisa Manresa FS.

Dues pèrdues de pilota a la seva pròpia pista del FS Ripollet van permetre a Carles Ambrós situar el 2 – 0 a l’electrònic. Terri el va assistir en
el segon gol dels blanc-i-vermells.

La dinàmica del joc no es va modificar durant els primers minuts de la represa i Manu del Moral va sentenciar el duel en culminar una ràpida transició ofensiva (min 27). El tècnic dels vallesans va optar aleshores per jugar amb porter jugador. Mateo va minimitzar temporalment la diferència, però Josan i Terri van segellar la divuitena victòria del Covisa Manresa FS al contracop.

El Manresa s’assegura la seva participació a la propera edició de la Copa i hores d’ara es quart classificat després de la derrota de la Barceloneta a Santa Coloma, el Covisa però haurà de defensar amb dents i ungles aquesta quarta posició en la darrera jornada del campionat a la pista del ja campió de lliga, Mataró.