Notícies

Crònica: Futsal Mataró – Covisa Manresa

FUTSAL MATARÓ 1 – 2 COVISA MANRESA

MATARÓ: Amar, Pipa, Tolrà, Alagi i Joel / Llibi, Jordi, Novo, Pano, Batista, Isaac

MANRESA: Adil, Eric, Asis, Manu i Terri / Santa, Josan, Lavado, Gerard, Guille, Nabil

ÀRBITRES: Rufas Herrera i Calvo Mingot

Gols: 0-1 Manu min.9; 0-2 Terri min.24; 1-2 Pipa min.37

 

” DE CAP AL PLAY-OFF”

El Covisa Manresa ha certificat la seva presència al Play-off d’ascens després de superar al líder i ja campió de lliga Mataró a la capital del Maresme i on d’aqui unes setmanes tornarà per a disputar aquesta primera eliminatòria a partit únic.

Una promoció que es presenta molt dura i complicada, i es que en cas de que es superes la primera eliminatòria, la segona eliminatòria serà a sorteig pur en la que els campions de grup no es podran enfrentar entre si ni tampoc et pot correspondre un equip del mateix grup. La tercera eliminatòria es la definitiva per l’ascens de categoria en la que quedaran sis equips i pujaran a segona divisió els tres guanyadors. Tant la 2a i 3a eliminatòria son a doble partit.

Parlem ja del partit: El Manresa ha sortit força intens al partit davant un contrincant que, amb un ritme de joc més relaxat que els nostres pel que hi havia en joc, veien com el Covisa dominava i buscava amb més incís la porteria. Als 9 minuts Manu obria el marcador i així s’arribaria al descans, amb els nostres més posats dins el partit però amb un resultat molt ajustat.

A la segona part, els manresans han impregnat encara més joc sobre el parquet. Han alternat el joc lineal amb el de pivot i han sabut mantenir al seu rival a ratlla disposant de molta possessió de pilota i contraatacant amb velocitat quant era el moment.

Mataró s´ha vist sorprès en moltes fases de joc i als quatre minuts del segon temps, Terri materialitzava el segón al segon pal batent Isaac qui havia entrat al segón temps sota pals. Era el 2-0 que donava una certa tranquil·litat amb la mirada posada a la Barceloneta d’on anaven arribant bones notícies.

De falta, Pipa reduiria distàncies i posava la por al cor als manresans avisant que això encara no estava fet, el Manresa però no ha patit en excés i a base de bon joc ha sapigut mantenir l’avantatge, a falta de 01:30 per acabar a Mataró, el partit a la Barceloneta ja havia finalitzat, i això va acabar per tranquil·litzar el públic visitant.

 

RESULTATS JORNADA 30

Muro 5 – 6 Sala 5 Martorell

Mataró 1 – 2 Manresa

Picassent 4 – 3 Cerdanyola

Escola Pia 4 – 6 Industries B

Barceloneta 5 – 6 Ibiza Gasifred

Amics del Pou 10 – 5 Segorbe

Hospitalet 6 – 2 Natació Sabadell

Ripollet 4 – 5 Contestano Ye Faky

 

COPA DEL REI
Mataró, Sala 5 Martorell, Covisa Manresa i Barceloneta.

PLAY OFF D’ASCENS A SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

DEPORCYL GUARDO – O ESTEO
UNIÓN ARROYO – SANTIAGO FUTSAL
TAFATRANS TAFALLA – SAN JUAN PAMPLONA
PINSEQUE – OTXARTABE
MATARÓ – COVISA MANRESA
SALA 5 MARTORELL -INDUSTRIAS B
RIBAS FUTSAL – UNION TRES CANTOS
NUEVA ELDA – EL VALLE
IMPERIAL – POZO CIUDAD MURCIA B
JAÉN B – PINATAR
GRAN CANARIA – DOCTORAL
TENERIFE IBERIA TOSCAL – SALESIANOS