Notícies

PRÈVIA MANRESA – SALA 5

Campionat Nacional lliga 2a divisió B Grup 3

Fase Play off ascens  Jornada 4
MANRESA FS – SALA 5 MARTORELL
Dissabte 17 abril  18, 15 hores
Pavelló  El Pujolet de Manresa
L’ÚLTIM TREN 
Derby clàssic intercomarcal el que arriba aquest dissabte al Pujolet amb dos equips amb connotacions ben diferents. Un Manresa que no ha puntuat encara en aquesta segona fase davant l´equip martorellenc que té cinc punts més que els manresans i que es presenta al Pujolet amb 40 punts com a cinquè classificat i en posició per entrar a la copa del rei. Per la seva part el Manresa es vuitè amb 35 punts i ha de guanyar si o si per no perdre les seves ultimes opcions de fer alguna cosa en aquesta fase decisiva de la lliga.
Sala 5 ha entrat en aquesta fase com a segón classificat del seu subgrup i de tres partits jugats en aquesta segona part de la lliga, n´ha guanyat un, va ser dissabte pasat davant el Natació Sabadell i n´ha empatat dos, amb Barceloneta i Mataró. El conjunt del Llobregat tambe s´hi juga molt de cara intentar optar a les dues primeres places de play off d´ascens.
Al conjunt manresà es pot disposar de tota la plantilla de cara intentar sumar tres punts i rentar la cara davant un Martorell plegat de jugadors que han desfilat a l´equip manresà  en diverses etapes com Fouad, Ousama, Pau Albacete, Aaron o bé el propi Sergio Arriero tot i que aquest ultim es baixa pel partit.
Els nostres buscaràn els primers punts en aquesta segona fase per tal d’arribar amb opcions de cara a la recta final d’aquesta segona fase davant un rival al que ja es varen enfrontar aquesta temporada en Copa del Rei al Pujolet
PLANTILLA SALA 5 MARTORELL
 SERGIO ARRIERO / ALEX /  CASTAÑO ( PORTERS)
 HUSSE
 MALICK
 AARON
 CRISTIAN
 PABLO
 RUSI
 FOUAD
OUSSAMA
COCA
RAMON
 PAU ALBACETE
 TONI
Entrenador:
Victor Gonzalez