Notícies

CRÒNICA JUVENIL NACIONAL – MATARÓ

PARTIDÀS DECIDIT AL FINAL

MANRESA FS: Cella, Kalet, Ernest, Pau i Xexu / David, Ibai, Rual, Sergio, Roger, Aleix i Blasco.
FUTSAL MATARÓ: Urrea, Jason,Riki, Berni i Ramajo / Soles, Dume, Biel, Rillo i Pau.
ÀRBITRES: Carles Estruc  Boleda Cantero
GOLS: 1-0 Ernest min.1  2-0 Xexu min.4  3-0 Kalet min.5  3-1 Rillo min.11  4-1 Kalet min.19 4-2 Jason min.26  4- 3 Biel min.27 4-4 Berni min.35  5-4 Kalet min.39  6-4 Raul min.40
Manresa i Mataró varen protagonitzar un dels partits mes intensos i interessants de la temporada amb gran joc durant els 40 minuts i amb uns instants finals espectaculars.
Un pas més per a poc a poc, anar sumant punts per buscar la màxima tranquil·litat de cara la permanència i eludir les sis últimes plaçes que porten a la màxima categoria territorial.
Els de Sergi Saldaña varen sortir a pista molt endollats amb uns deu primers minuts espectaculars de pressió sobre un rival que es va veure sorprès amb tres gols, el tercer, obra de Kalet que va engaltar un xut per tot l’escaire.
Poc després, els mataronins es sobreposaren equilibrant el partit pel que fa al  joc. Rillo va reduir diferències però el mateix Kalet va tornar a respondre amb un altre gol per deixar el partit a mitja part amb una còmoda avantatge local.
A la represa tot va ser diferent, els visitants en dos minuts es posaren per sota a un gol al marcador. I a cinc minuts del final varen empatar davant un Manresa que havia perdut els papers momentaniament i veia com se li capgirà la situació.
Amb un moment  dificil i amb un Manresa fora del partit per les circumstàncies del moment, va arribar el moment clau. El conjunt del Pujolet es va sobreposar i a un minut pel final, Kalet donava avantatge altre cop quant menys era d’esperar. I per acabar la festa, Raul en una acció específica de pivot va marcar el sisè i definitiu a pocs segons per acabar.