Notícies

CRÒNICA: MANRESA – SALA 5 MARTORELL

MANRESA F.S. 7

SALA 5 MARTORELL 7

MANRESA: Adil, Eric, Josan, Asis, Manu / Noguera, Santa, Nil, Pep Costa, Muñoz, Gerard i Aleix.
SALA 5 MARTORELL: Alex, Pablo, Oussama, Pau Albacete, Toni /  Husse, Melik, Aaron, Cristian, Fouad, Ramon i Javier
ÀRBITRES: Jonatan Espino i Ismael  Rufas
GOLS:
0-1 Pau Albacete ’10
1-1 Josan ’14
2-1 Asis ’15
3-1 Asis ’18
3-2 Fouad  ’21
3-3 Oussama ’23
3-4 Oussama ’25
3-5 Ramon ’26
3-6 Fouad ’32
4-6 Asis ’33
5-6 Josan ’35
6-6 Josan ’36
6-7 Oussama ’38
7-7 Asis ’40
EL MANRESA SALVA UN PUNT EN UN AUTÈNTIC PARTIDÀS
Partit espectacular el presenciat aquesta tarda al Pujolet entre dos equips en què la diferència clasificatòria no s’ha vist sobre el parquet.
Primera meitat en que els dos equips han jugat de tu a tu. En una acció molt elaborada, Pau Albacete ha encetat el marcador. Una gran recació manresana ha fet donar la volta al partit amb tres gols. Aquest aquest resultat favorable, ha estat expulsat el visitant Cristian per dirigir-se insistentment a una persona de la graderia. Amb el joc en superioritat, el Manresa no ha marcat i han anat al descans els dos equips amb el parcial de 3 gols a 1.
Explosiva segona part en que només començar, una greu errada defensiva ha suposat el segón gol visitant. Això a fet entrar al partit als martorellencs que en cinc minuts han aconseguit quatre gols davant un Manresa que ho ha passat molt malament en aquells instants.
Poc després i quan més estava dominant el Manresa, ha arribat el sisè gol visitant i és en aquest moment quan semblava que el partit estava donat i beneit però no ha estat així. El Manresa ha començat a jugar immediatament amb el sistema de porter jugador i amb tres minuts ha empatat el partit a sis gols, primer Asis, i després Josan amb dos gols calcats de tir exterior
Gerro d’aigua freda al cap d’una estona amb un gran gol de Oussama que podria ser definitiu a dos minuts pel final, però l´expulsió de Ramon per entrar per darrera a un manresà evitant un contracop , ha suposat que amb superioritat de cinc contra tres, Asis empatés el partit, els visitants han tingut la última però no ha fructivitat.
Primer punt pels nostres en aquesta segona fase, un punt que dona regust a victòria tenint en compte el desenllaç del partit, però que segueix deixant l’objectiu de la copa a 5 punts hores d’ara. El proper partit no serà fins d’aquí 2 setmanes on es rep al Calvià.
                                                                                                                                                                                   FOTOS XIULETFINAL