Notícies

Paco Cachinero serà l’entrenador del Covisa Manresa la propera temporada

Paco Cachinero 3.0: El tècnic iniciarà aquest proper estiu la seva tercera etapa al capdavant de l’entitat: Cachinero, qui fa 4 anys va abandonar el club al prendre la decisió de deixar d’entrenar per motius professionals, retorna ara al Pujolet.

1ª etapa: Cachinero va aterrar a Manresa l’estiu del 2012 on s’hi va estar 2 temporades, fins al 2014: En aquella primera temporada va aconseguir un meritori quart lloc a Segona B i col·locar l’equip per la final a 4 de la Copa Catalunya.

Al 2018 va tornar al club, i en aquella temporada 18/19 l’equip va aconseguir arribar als 1/16 de final de la Copa del Rei, primer eliminant al Colo Colo aragonés (9-7) i després posant contra les cordes fins al final a tot un Sala 10 Zaragoza de Primera Divisió caient als instants finals per 6-9. A la lliga regular, aquell conjunt especialment golejador va acabar la lliga en segona posició.

 

 

El president de l’entitat PJ Pusó valorava així l’arribada del nou tècnic: “Ens trobem davant d’un nou cicle en que en un marge no massa ampli de temps s’intenti l’ascens a Segona Divisió, sinó ens plantegem un pla-projecte mai assolirem l’objectiu. Volem un projecte sòlid amb un tècnic que coneix la casa i que te la confiança de la junta. Cachinero sempre ha estat fidel al Manresa, sempre ha volgut entrenar aquest equip”