Notícies

EL MANRESA REMONTA EN UNA SEGONA PART ESPECTACULAR

Derbi intercomarcal al Pujolet entre Manresa i Sala 5 Martorell amb molt bona entrada al pavelló manresà. Els manresans han pogut empatar l´average amb el mateix resultat que es va produir a Martorell i aconseguir una victoria de mèrit amb tres punts vitals per mantenir-se als llocs alts de la taula que poden donar alguna cosa molt important més endavant.

Desconeixem que li ha pasat al Manresa en tres quarts de la primera part. Va ser un equip imprecrís i tocat per la pressió. Semblava que el conjunt de Sito Rivera no podia amb un Martorell que va efectuar una intensitat tan elevada que a la segona part ho va pagar. Arrivaba el primer gol visitant amb un gran xut de l´ex manresà Oussama al primer minut de partit. Partit travat en moltes ocasions aprofitava l´incertesa manreimage.pngsana per fer el segón obra de Malick i deixar el partit molt en avantatge pels visitats. En una jugada d´estrategia a la sortida d´un corner, Santa redueix diferencies i obra al partit a l’espera de tota una segona part per endavant.
En els inicis del segon periode el Manresa millora, te una altre cara i amb l´expulsió de Toni, els manresans empaten el partit mitjançant Ambrós amb una superioritat numerica que nomes va durar 25 segons. Amb l´empat el Manresa es creix i amb cinc minuts electrics aconsegueix donar la volta al marcador amb dos xuts exteriors de Lavado i Asis. Molt poc després, Pep fa el cinquè  i aquí es on els martorellencs van entrar en joc amb porter jugador. A porta buida, Santa fa el sisè davant l´euforia de la grada i només una falta de concentració del porter Aleix fa que els visitants empatin el gol avarage.
Partit travat, dur en algunes ocasions per part dels visitants el que ha comportat que els del
Pujolet hagin hagut de posar-se la roba de treball i posar el peu per mantenir a ratlla el rival
image.png
      
  
Fotos: @akimovasvetlana88