Notícies

EL MARTORELL, BOTXÍ DEL MANRESA (6-3)

Partit espès del conjunt manresà, tot i arribar amb opcions d’esgarrapar punts fins el tram final, moment en què la necessitat de jugar de cinc i la fragilitat defensiva van condemnar les possibilitats de victòria.

Es preveia un matx intens i igualat en el retorn dels martorellencs a la Segona Divisió B. Res més enllà de la realitat. L’aposta d’inici per part manresana, pressió alta i intntar aprofitar les esquenes rivals amb passades llargues, amb un joc combinatiu el més ràpid i directe possible. Pel què fa als locals, molta intensitat col·lectiva i desequilibris individuals, a més de nombroses pilotes penjades a l’àrea de Cella. Segurament, amb la intenció de posar a prova les habilitats del porter, titular degut a les baixes d’Adil i Aleix. I és que el juvenil va superar amb nota la seva prova de foc particular, salvant l’equip en nombroses ocasions amb parades de mèrit.

Al minut 14 arribaria el primer gol del partit (Fuad). I només cinc segons després, Oussama feia el 2-0. Tan consecutiu que segurament va passar per alt a més d’un espectador. Les pèrdues defensives en zona perillosa van provocar ràpids contraatacs letals que es convertirien en gols. Abans del descans, ERIC remataria a plaer un sac de banda executat per ASIS. 2-1 i a vestidors.

La segona part va començar amb un guió similar, però amb un Manresa una mica més actiu i conscient de les seves possibilitats. Valent, ofensiu i pressionant més amunt, en clara cerca de l’empat i provant les reaccions d’Arriero amb molta més assiduïtat. Però el Martorell no s’arronsava i mantenia el seu esperit intens, combatiu i guerrer. En aquest àmbit, almenys, els locals van merèixer clarament el triomf.

ASIS aconseguiria empatar el partit mitjançant un penal provocat per Gerard (2-2), però Oussama tornaria a posar les coses a lloc amb dos gols: el primer afusellant Cella amb contundència, i el segon ajusant hàbilment un tir lliure directe. La cosa es posava costa amunt pels visitants, que es veien ja obligats a comptar amb Ambròs com a porter jugador, amb 4-2 al marcador i a 6 minuts pel final.

Una forta topada entre Aaron i el porter local Arriero provocaria l’entrada a pista d’Hector, el porter suplent de Martorell. Tot i això, els manresans no van tenir masses ocasions per aprofitar el poc rodatge del recent incorporat. El porter jugador no funcionaria pel Manresa i acabaria costant el 6-2, amb gols d’Oussama (pòquer pel marroquí) i Fuad (doblet), novament de falta directa. Finalment, GERARD maquillaria el marcador final empentant la pilota per al 6-3.

El tècnic Manuel Moya lamentava no haver pogut desfer-se de l’espina de la derrota en la primera jornada (7-8). Admetia el compromís defensiu i d’actitud del Martorell com a factors clau de la derrota, tot i bons moments puntuals de joc manresà, especialment en el tram del 2-2, on l’equip recuperava més pilotes i generava més ocasions de gol.

Després d’aquesta derrota -la segona consecutiva- el Manresa FS rep dissabte vinent la visita del Pallejà. Una nova oportunitat per començar a aixecar el cap a la classificació després d’un desafortunat inici de temporada.