Notícies

PRÈVIA: CLUB SALA 5 MARTORELL – MANRESA FS

CLUB SALA 5 MARTORELL – MANRESA FS

Dissabte 21 de setembre a les 19:30 hores. Pavelló Municipal Martorell.

Partit corresponent a la JORNADA 2 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

A RECUPERAR ELS PUNTS PERDUTS

Arriba la segona jornada de lliga i també el primer partit de rivalitat intercomarcal entre dos històrics del futbol sala català. Tornem a tenir “derbi” després d’una temporada sense, donat que els martorellencs han retornat a la categoria en aconseguir l’ascens i el títol en un final de temporada dramàtic en la darrera edició de la lliga a 3a divisió.

A la primera jornada, Sala 5 va vèncer per un 1-5 a la pista d´Industrias B, donant un cop d’efecte en l’inici de lliga. Cas invers per als manresans, que tot i ser superiors a la Unión de Santa Coloma van ser condemnats per errades puntuals deixant escapar així els tres primers punts al campionat domèstic.

El conjunt de Manuel Moya està obligat a recuperar la bona sintonia dels partits de pretemporada, especialment davant Escola Pia i Movistar Inter “B”. I, esperem, també en forma de resultat positiu.

A Martorell continuen sent baixa Corvo i Josan, a més d’Adil. I és que el porter va patir una fractura en un dit del peu en el darrer partit a casa.

 

ANTECEDENTS HISTÒRICS

Martorell i Manresa s’han enfrontat en competició oficial en innumerables ocasions en lliga. No tantes, però transcendentals, també en Copa Catalunya.

Molt als seus inicis, als voltants de l’any 1985, ja competien en denominacions diferents. Els del Baix Llobregat sota el nom de Mainada Sport, i els bagencs amb el d’Escodines.

Va ser més tard quan ambdues entitats varen modificar els seus noms. De Martorell a Sala 5 i d’Escodines a Manresa.

Però això és història. Aquest dissabte arriba un partit més de molts que, tot i ser als inicis, pot donar sensacions a uns i altres de cara al futur immediat de la competició entre dos equips en què molts dels jugadors es coneixen a la perfecció.