Notícies

PRÈVIA: HOSPITALET BELLSPORT

Campionat Nacional de lliga 2a Divisió B

Dissabte 22 de gener (18:00)

Pavelló Mpal Sergio Manzano (Hospitalet de Llobregat)

A.E. HOSPITALET BELLSPORT – COVISA MANRESA

 

RETORN A LES PISTES 1 MES DESPRÉS

El Covisa Manresa tornarà aquest Dissabte a reprendre la competició després de 1 mes d’inactivitat entre vacances de Nadal i un parell de partits suspesos. Els nostres visitaran demà una de les pistes més complicades de la categoria com ho és la de l’Hospitalet de Llobregat. Caldrà veure doncs quina es la resposta de l’equip després de tant de temps sense competir en lliga.

El darrer partit del Manresa va ser a finals de desembre a Ripollet (6-4) i 1 setmana abans els bagencs van imposar-se al Amics del Pou a casa. El rival de demà va caure derrotat al Pujolet per 5-2 a la segona jornada de lliga en un partit molt igualat.

Pel que fa la taula classificatòria, el Hospitalet es 6é classificat (tots els partits disputats) amb 27 punts, el Covisa amb dos partits menys es 8é a la taula amb 23 punts.

Al Sergio Manzano els d’Antonio Mesa han jugat 7 partits amb 3 victòries (Ye Faky, Amics del Pou i Martorell) 1 empat (Cerdanyola) i 3 derrotes (Industrias B, Mataró i Barceloneta)

Pel matx de demà son baixes Kalet, Santa i Josan, entra a la convocatòria el juvenil Aleix Perez.

 

Antonio Mesa: “Es un rival directo” 

Afrontamos el partido ante un buen equipo, bien dirigido i con muchas armas. En la primera vuelta perdimos pero hizimos un buen trabajo colectivo. Es un partido importante para nosotros al ser un rival directo en la clasificación. En cuanto a su inactividad creo que les puede afectar en el ritmo pero estaran mas frescos.

 

Pau Machado: “Tenim moltes ganes de competir”

Hospitalet es un equip molt experimentat amb una idea clara de joc. Els jugadors tenen moltes ganes de competir on dia rerre dia millorem l’aspecte físic. Les finalitzacions de cara gol poden determinar un partit on espero que sigui similar al de la primera volta amb molta igualtat. Iniciem un mes que ens posarà on ens mereixem.

 

Partits pendents: Mataró i Picassent

El Covisa Manresa no ha pogut estrenar-se encara aquest any, per la qual cosa te 2 partits suspesos: El primer d’ells, Mataró, encara no te una data fixa i caldrà jugar-lo en un dia entre setmana. En el cas del conjunt valencià de Picassent, el matx es jugarà el Diumenge 13 de Març a les 12:15, un dia abans de jugar a Santa Coloma de Gramenet i Picassent de fer-ho a Ripollet.

 

El Monistrol jugarà al Pujolet

Les obres al Pavelló Pau Ribas de Monistrol han obligat aquests haver de jugar a Castellbell. El club monistrolenc es va posar en contacte amb el club manresà per contemplar la possibilitat de poder celebrar els seus partits de Divisió d’Honor al Pujolet. El consistori manresà va donar el vist i plau per a que el Monistrol passi a disputar els seus partits al Pujolet sempre i quant no interrompi o perjudiqui l’activitat habitual de l’instal·lació.

 

PARTITS JORNADA 17

Muro Futsal – CN Sabadell

Mataró – Segorbe

Ripollet – Industrias B

Picassent – Ye Faky

Hospitalet – Manresa

Escola Pia – Barceloneta

Amics Pou – Ibiza Gasifred

Martorell – Cerdanyola (Suspés)