Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – FS PICASSENT

Campionat Nacional de Lliga 

Dissabte 15 de gener (18:30 hores)

COVISA MANRESA – FS PICASSENT

Després de la suspensió per casos de covid de Dissabte passat en el partit que ens havia d’enfrontar contra el líder Mataró, torna la normalitat en el que serà el primer partit de la segona volta que s’encetarà aquest cap de setmana.

Ens visita el Picassent, equip de la provincia de València que en les darreres jornades ha tingut una notable millora de resultats, treient punts de sortides complicades com Martorell (3-3) o Cerdanyola (1-3) i tumbant al Club Natació Sabadell a casa seva per 6-2.

El conjunt picassentí però encara ocupa places de descens, es 13é amb 13 punts, a tant sols 2 però de la permanència que marca el CN Sabadell amb 15.

Pel que fa les seves sortides te un bagatge de 4 derrotes (Contestano, Industries, Mataró i Muro) 3 empats (Amics del Pou, Martorell i Barceloneta) i l’esmentada i darrera victòria la setmana passada a Cerdanyola.

Com a local comptabilitza 2 victòries (Ripollet i CN Sabadell) 4 derrotes i l’empat que es va produir a la 1a jornada a 3 gols contra el conjunt manresà

El Manresa es vuitè a la taula amb 23 punts, a 3 de la copa del rei i a 6 de la quarta plaça de play off d´ascens. Resta tota una segona volta per davant amb el partit pendent suspès dissabte passat davant Mataró, un matx que caldrà dispitar-lo al Pujolet en un dia laborable a determinar per la concentració de partits al calendari.

 

                                                                                                                                                 Plantilla F.S. Picassent

 

Vicent Carrasco: Entrenador FS Picassent

A la primera volta vàrem pagar el peatge del debut a la categoria. Sabíem que era difícil l’adaptació per la qualitat dels rivals per poc a poc els resultats van arribant. Tenim molt clara la nostre idea i amb això anem intentant sumar cada partit. Cal fer 40 minuts d´alt nivell per superar al Manresa. Tenim 15 finals per tractar de mantenir-nos a la categoria.

Pau Machado: Entrenador Covisa Manresa

Després de l’aturada nadalenca, es tota una incertesa veure quin Manresa ens trobarem. Els jugadors han fet una setmana al seu màxim però les tres setmanes de parada forçada ens condicionen en no tenir la nostra millor versió.

Juguem contra un equip que lluita els 40 minuts de partit, ordenat i defensivament fortíssim. Haurem de vigilar les pèrdues de pilota ja que són un molt bon equip al contraatac. No és casual que guanyessin la setmana passada, per mi, son favorits de cara a dissabte.

Preveiem un partit molt tàctic i amb pocs gols. Buscarem que els tres punts es quedin a casa.

 

JORNADA 16

UD Ibiza – Escola Pia Sabadell

Covisa Manresa – FS Picassent

CDFS Segorbe – Ripollet

CD Contestano – Futsal Mataró

Industrias Sta. Coloma B – Amics del Pou

Cerdanyola – Hospitalet Bellsport

CN Sabadell – Sala 5 Martorell

Barceloneta  – Muro Futsal (APLAÇAT)