Notícies

PRÈVIA: ESCOLA PIA – COVISA MANRESA

Campionat Nacional de Lliga (Segona Divisió B – Grup 3 )

DIjous 2 de desembre (21:15)

Pavelló Can Colapi (Sabadell)

C.E. ESCOLA PIA DE SABADELL – COVISA MANRESA FUTBOL SALA

Després de perdre l’imbatibilitat al Pujolet, Covisa Manresa viatja avui dijous a Sabadell per tal de jugar davant Escola Pia en partit avançat a la jornada de dissabte i a petició del conjunt local. Els manresans afronten el partit després de dues sessions preparatòries, la de dilluns i dimarts. Veurem si Pau Machado recupera algun jugador com ho es el cas de Josan.

Escola Pia es desè a la taula classificatòria amb 13 punts, quatre partits guanyats, un empat i sis de perduts mentre que Covisa ha baixat a la sexta posició amb 20 punts en posició de copa del rei ja que el cinquè Industrias no la pot competir al ser filial.

Aquesta temporada l´equip de Pedro Donoso només coneix una victòria a la seva pista de cinc partits jugats. Va guanyar al Nou Escorial, va empatar amb Ibiza i va perdre amb Mataró, Hospitalet i Natació Sabadell. Per tant, els escolapis han fet millor paper fora de casa que al seu propi terreny. A fora, ha guanyat a Ripollet, Picassent i Martorell amb derrotes a Muro, Barceloneta i Cerdanyola.

Després de molts anys intentant sumar els 3 punts en aquesta pista, els nostres hi han guanyat per la mínima en les 2 darreres temporades, per tant doncs, esperem que es mantingui aquesta ratxa.

 

Pedro Donoso: “Entiendo que el partido va ser muy equilibrado tanto en defensa como en ataque ante un equipo que siempre termina la liga en la zona alta de la clasificación. Espero que los tres puntós se queden en casa”

 

Pau Machado: “ SERÀ UN RIVAL DIFICIL DE SUPERAR ”
Serà un partit molt dificil davant un equip complicat de superar ja que manté el seu nivell i les incorporacions de joves s’està reflexant cada vegada mes.
Preveiem un partit amb moltes ocasions amb anades i tornades on pot guanyar qui cometi menys errades.

 

 

PLANTILLA CE ESCOLA PIA SABADELL

Formada per: Santi, Ignasi, Marc Navarro, Pagès, Xavi, Isaac, Lenny, Arderiu, Povedano, Sardà, Oriol Comadran, Carles Comadran, Graell, Torras, Ruiz, Guillem, Marti i Soley .