Notícies

CRÒNICA: ESCOLA PIA – COVISA MANRESA

ESCOLA PIA SABADELL  5   –    2  COVISA MANRESA

E. Pia: Ignasi, Pages, Peluca, Graell i Povedano, Sardà, Lenny, Arderiu, Comadrán, Navarro, Partera i Santi.

Manresa: Adil, Eric Castillo, Santa, Josan i Asis, Lavado, Kalet, Manu, Terri, Ambros i Guille.

ÀRBITRES : Carles Estruc i Jordi Boleda

GOLS: 1-0 Arderiu m.8, 2-0 Povedano m.16, 2-1 Povedano pp m.17, 3-1 Povedano m.18, 3-2 Manu m.20, 4-2 Povedano m.40,  5-2 Graell m.40

En un bon partit a Sabadell, el Covisa Manresa no va obtenir la victòria per la falta de gol durant tot el transcurs del partit. A la primera part va haver-hi igualtat absoluta per part dels dos equips però qui va disposar de més ocasions va ser el conjunt manresà. Aquestes però quedaren en no res ja que les finalitzacions en les accions atacants eren desafortunades.  El conjunt local es va avançar amb dos gols en moments d’errors individuals defensius.

Els manresans estaven jugant be però els castigava massa puntuals actituds defensives. Amb el parcial de 2 gols a 0 favorable als de casa, un gol en pròpia porta dels locals va donar vida als de Pau Machado però poc després els sabadellencs ampliaren les diferencies amb un tercer gol en una acció similar als dos primers. Es més, el Manresa va obtenir el premi de la sisena falta dels sabadellencs i no va saber transformar-la amb gol en una pilota que va anar al pal. El conjunt manresà va arreglar les coses a punt del descans amb una excepcional jugada d’estratègia deixant un parcial de  3 gols a 2 a la mitja part. Primer temps molt ben  jugat per Covisa Manresa en que la falta de gol i en algun cas concret la passivitat defensiva el va castigar.

Es va encetar el segon temps amb la mínima avantatge local al marcador. El conjunt manresà va esborrar de la pista als locals durant tota la segona part. Escola Pia no va disposar d´ ocasions de gol i els manresans estaven constantment davant la porteria  local però sense efectivitat de cara al gol en part gràcies a les aturades constants del seu porter. Un altre cop els de Pedro Donoso  amb cinc faltes, els va caure la sisena i en una falta mes propera als 10 metres de la porteria local sense tanca, la pilota va anar centrada sense dificultats per Ignasi. Era una ocasió perduda mes amb la sensació que si arribava l´empat, els manresans s’emportarien el partit.

Les sensacions eren bones per part manresana on estavellaren fins a quatre pilotes als pals. Encertadament o no però amb el partit obert, Pau Machado va ordenar joc de cinc amb porter jugador a tres minuts pel final.

Accions sense encert ni profunditat atacant per part dels manresans va comportar que Escola Pia fes dos gols a porta buida tancant el resultat final de 5 gols a 2, un marcador amb massa càstig pels interessos manresans en que la falta de gol dels bagencs va determinar que a Sabadell no es produís una golejada d’escàndol.

Tercera derrota consecutiva de Covisa Manresa a la lliga. Proper partit, dissabte dia 11 al Pujolet davant AP Nou Escorial, el 18 al Joan Creus de Ripollet i el 8 de gener altre cop a casa davant Mataró es tancarà la primera volta de la competició.